ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ ΣΤΗΝ «Π»: «ΝΙΚΗ ΜΕ ΦΟΙΝΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΧΑ»

Ο Σωτήρης Πανταλέων γράφει στην «Πράσινη Γωνιά» για τη νίκη επί του Παμβοχαϊκού και δίνει το σύνθημα ενόψει Φοίνικα Σύρου.

Πανταλέων στην «Π»: «Νίκη με Φοίνικα, για να έχει σημασία η νίκη στη Βόχα»

Αναλυτικά το blog του:

«Η νίκη που πήραμε στην Βόχα είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Παμβοχαϊκός είναι μια ομάδα που διεκδικεί επίσης την 4άδα όπως και εμείς. Όταν παίζεις εκτός έδρας έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία να παίρνεις ένα «τρίποντο».

Νομίζω ότι κάναμε το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι. Κάναμε λίγα λάθη, παίρνοντας μεγάλο ρίσκο στο σερβίς. Δε μπορεί να συμβαίνει συνέχεια αυτό, αλλά όταν συμβαίνει δίνει τεράστιο προβάδισμα σε μια ομάδα. Εμείς δεν αφήσαμε περιθώρια στον Παμβοχαϊκό, ακόμη και όταν προηγούνταν καταφέρναμε να παίζουμε όμορφο βόλεϊ και μαζεύαμε τις διαφορές.

Παρόλα αυτά όπως λένε συνήθως οι προπονητές, αν θες να πιάνει τόπο η εκτός έδρας νίκη, και να έχει αξία, πρέπει να πάρεις τα εντός έδρας παιχνίδι. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου, που είναι μια σκληρή ομάδα, η οποία το έχει δείξει σε όλα της τα παιχνίδια φέτος. Χρειάζεται πολύ προσοχή και δουλειά και φυσικά τη βοήθεια από τον κόσμο μας. Είναι ίσως το πιο κομβικό παιχνίδι της χρονιάς μέχρι στιγμής, και αναμένεται να είναι πολύ θεαματικό. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος του Παναθηναϊκού το Σάββατο στις 5μ.μ. στην Κυψέλη για να υποστηρίξει την προσπάθειά μας για τη νίκη κόντρα στον Φοίνικα Σύρου».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 24 Αυγούστου