ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ «ΦΙΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ»

Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Κυπέλλου Γυναικών.

Κληρώνει για τα «φίνα κορίτσια»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

«Στις 12.30 θα ακολουθήσει η κλήρωση της 1ης αγωνιστικής της Β' φάσης του Κυπέλλου γυναικών. Οι ομάδες που συμμετέχουν και δήλωσαν συμμετοχή χωρίστηκαν με βάση την Ένωση/Περιφέρεια ανήκουν σε δύο ζώνες και ειναι οι εξής:.

Α' Ζώνη: ΑΕ Αγ. Παρασκευής, ΑΕΚ, ΖΑΟΝ, Παναθηναϊκός ΑΟ, ΟΦΑ Απολλώνιος, Απόλλων Καλαμάτας, ΑΣ Νηρέας Χίου.

Β' Ζώνη: ΑΣ Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων, Νέα Γενεά, ΠΑΟΚ, ΕΟ Σταυρούπολης, ΧΑΝΘ.

Από τις ομάδες της Α’ Ζώνης με κλήρωση θα προκριθεί μία (1) στην 2η αγωνιστική. Οι υπόλοιπες θα χωριστούν με κλήρωση σε τρία (3) ζευγάρια, με τον περιορισμό ότι η ομάδα της TE Χίου (ΑΣ Νηρέας) δεν θα αγωνιστεί με αυτήν της ΕΣΠΕ Πελοποννήσου (Απόλλων Καλαμάτας) και αντίστροφα. Γηπεδούχος είναι η ομάδα που θα βγει πρώτη από την κληρωτίδα εκτός από την περίπτωση ζευγαριού με ομάδες διαφορετικής κατηγορίας οπότε γηπεδούχος είναι η αυτή που ανήκει στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών (χαμηλότερη). Οι νικητές των αγώνων αυτών προκρίνονται στην 2η αγωνιστική.

Από τις ομάδες της Β’ Ζώνης με κλήρωση θα προκριθούν τρεις (3) στην 2η αγωνιστική. Οι υπόλοιπες δύο ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους. Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες ανήκουν στην ίδια κατηγορία για τον καθορισμό της έδρας θα πραγματοποιηθεί κλήρωση. Ο νικητής του αγώνα θα προκριθεί στην 2η αγωνιστική.

Η προκήρυξη του Κυπέλλου γυναικών 2018-19 ΕΔΩ και η συμπληρωματική προκήρυξη ΕΔΩ».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 16 Ιουνίου