ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΕΔ ΣΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ» ΑΙΤΗΜΑ

Αποδέχθηκε τελικά την πρόταση του Παναθηναϊκού για video challenge η ΚΕΔ και πλέον το μόνο που απομένει είναι αν η ΕΣΑΠ θέλει να κάνει βήμα προς τα μπροστά

Παναθηναϊκός: Θετική απάντηση από ΚΕΔ στο «πράσινο» αίτημα

Πιο συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός μετά τα όσα κωμικοτραγικά έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό στην Κυψέλη κατέθεσε πρόταση κατά την οποία να μπορεί ο διαιτητής να βλέπει το ριπλέι σε τηλεοπτικά παιχνίδια, κάτι που γνωστοποίησε και στην ΕΣΑΠ. Μάλιστα κάτι τέτοιο είναι εφικτό αφού θα γίνεται στα ματς στα οποία υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση. Να μπορεί δηλαδή σε κάθε ματς που δείχνει η τηλεόραση ο διαιτητής να συμβουλεύεται το ριπλέι προκειμένου να διορθωθούν κάποια λάθη που σίγουρα είναι και ανθρώπινα.

Την πρόταση αυτή όπως φαίνεται την αποδέχθηκε η ΚΕΔ με την κεντρική επιτροπή διαιτησίας να το γνωστοποιεί στην ΕΣΑΠ. Από την στιγμή που οι διαιτητές αποφάσισαν να δεχθούν το συγκεκριμένο αίτημα, τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως θα έχουμε σε κάθε τηλεοπτικό παιχνίδι Video Challenge, εκτός αν η ΕΣΑΠ δεν δεχθεί κάτι που είναι απολύτως λογικό πως θα φέρει αντιδράσεις, καθώς θα δείξει πως η Λίγκα δεν θέλει να κάνει βήματα μπροστά.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 18 Ιουλίου