ΠΕΛΕΚΟΥΔΑΣ: «Ο ΠΑΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ»

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας μίλησε στην «Πράσινη» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για το μέταλλο που έχει το «τριφύλλι».

Πελεκούδας: «Ο ΠΑΟ έχει μέταλλο και κανείς διαιτητής δε θα σταθεί εμπόδιο»

Την περασμένη Δευτέρα γίναμε όλοι μάρτυρες μίας αποτρόπαιας κλοπής εις βάρος του Παναθηναϊκού, η οποία του στέρησε μία σπουδαία νίκη με ανατροπή επί του Ολυμπιακού. Αν όλοι γύρωαπό την ομάδα νιώθουν αδικημένοι, σκεφτείτε τι συμμβαίνει με τους ίδιους τους παίκτες, που το έζησαν κιόλας...

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού και νεοεκλεχθείς πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, Παναγιώτης Πελεκούδας, μίλησε στην «Πράσινη» και τη Δήμητρα Πολυχρονοπούλου μετά το «αιώνιο» ντέρμπι, κάνοντας λόγο για ένα αποτέλεσμα που δεν κρίθηκε από τις δυνατότες των αθλητών.

Αρχικά ανέφερε: «Εμένα μου μένει μια πικρία το αποτέλεσμα, διότι ήταν ένα αποτέλεσμα, που δεν εξαρτήθηκε από τις δικές μας δυνατότητες και δυνάμεις. Το τι γίνεται και τι δεν γίνεται από τους διαιτητές, δε θέλω να μιλήσω εγώ. Ευτυχώς το έδειχνε η τηλεόραση το παιχνίδι, οπότε όλοι είδαν τι συνέβη».

Ο έμπειρος μπλοκέρ του «τριφυλλιού» εν συνεχεία τόνισε: «Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά, που με έκαναν να αισθάνομαι ξανά τη ηδονή του να παίζω. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάει η χρονιά και να τη… βρίσκεις να παίζεις βόλεϊ με την ομάδα σου! Ελπίζω σε μια πολύ καλή συνέχεια. Αυτή η ομάδα έχει μέταλλο μπορεί να καταφέρει πολλά και αν δε σταθεί ξανά εμπόδιο ένας διαιτητής».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 27 Ιουνίου