ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ REPLAY (PHOTOS)

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος αναμένει την άμεση απάντηση για το κοινό αίτημα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για την επανάληψη του ματς από το 13-11 του 5ου σετ

Περιμένει απάντηση ο ΠΑΟ και προτείνει το τηλεοπτικό  Replay (photos)

Παράλληλα προτείνει στην αρμόδια αρχή τη βελτίωση του κανονισμού που έχουν τηλεοπτική κάλυψη , να δίνεται η δυνατότητα στους διαιτητές να συμβουλεύονται το τηλεοπτικό replay αντί του Video Referee.

 Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε την πρόταση μας για βελτίωση της προκήρυξης του Πρωταθλήματος σχετικά με την ευελιξία που μπορεί να δίνεται στους διαιτητές κατά την διάρκεια τηλεοπτικών αγώνων.

Ειδικότερα στο άρθρο 10.5 προβλέπεται η χρήση της Ηλεκτρονικής Επιδιαιτησίας (Video Referee) μόνο για τους τελικούς αγώνες για τις θέσεις 1-2. Η πρόταση μας για έκδοση συμπληρωματικής προκήρυξης, και παράλληλο αίτημα προς όλους τους αρμόδιους φορείς (Ε.Ο.ΠΕ., Κ.Ε.Δ./ΕΟΠΕ, F.I.V.B κλπ}, είναι να επεκταθεί το άρθρο και να ισχύει σε όλους τους αγώνες που έχουν τηλεοπτική κάλυψη, ταυτόχρονα δίνοντας την δυνατότητα στους διαιτητές να συμβουλεύονται το τηλεοπτικό replay αντί του Video Referee.

Η ΕΣΑΠ οφείλει να καρπωθείτης ευκαιρίας, και να δράσουμε όλοι μαζί ευέλικτα προς όφελος του αθλήματος και του προϊόντος που αγαπάμε και υποστηρίζουμε. Η από κοινού επιθυμία τόσο του Συλλόγου μας όσο και του Ολυμπιακού ΣΦΠ για συνέχιση του αγώνα από το σημείο του ξεκάθαρου διαιτητικού σφάλματος και μετά θεωρούμε ότι δικαιώνει το αίτημα μας αυτό, εκφράζοντας παράλληλα την σύμπνοια που μπορεί να υπάρξει όταν πρόκειται για τέτοιου είδους εξόφθαλμες περιπτώσεις.

Εάν οι διαιτητές του αγώνα είχαν το δικαίωμα εκ της προκηρύξεως να συμβουλευτούν το τηλεοπτικό replay, θα είχαμε αποφύγειτα όσο ακολούθησαν καιτο περί δικαίου αίσθημα θα είχε ικανοποιηθεί.

Έχουμε αρχικά δικαίωμα, συμφέρον αλλά πάνω απ όλα υποχρέωση να προστατέψουμε το άθλημα και το προϊόν που όλοι μας δαπανούμε χρόνο, χρήμα και ενέργεια και να βελτιώνουμε συνεχώς τους κανονισμούς προς όφελος του.

Με την πεποίθηση ότι θα βρούμε μόνο συμπαραστάτες στο αίτημα μας αυτό, αναμένουμε την απάντηση σας.

Υ.Γ. Παρακαλούμε όπως η παρούσα σταλεί σε όλα τα μέλη της ΕΣΑΠ, καθώς και να τεθεί ως θέμα της ημερησίας διάταξης του επόμενου Δ.Σ.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου