ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟ-ΤΑΡΝΑΤΟΡΟ»

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος απάντησε ηχηρά και… παντελονάτα στην υποκριτική ανακοίνωση του ΟΣΦΠ τον οποίο αποστόμωσε κι έβαλε στη θέση του.

Παναθηναϊκός: «Απευθυνθείτε σε Καραμπέτσο-Ταρνατόρο»

Αμέσως την πρώτη οργισμένη αντίδραση του Παναθηναϊκού για όσα έγιναν στο ντέρμπι του βόλεϊ στην Κυψέλη, ο ΟΣΦΠ φρόντισε να εκδώσει μια ανακοίνωση – απάντηση η οποία προφανώς εντάσσεται στη συνεχή υποκριτική στάση των «ερυθρόλευκων». Σε αυτή, λοιπόν, αναφέρει πως… συναινεί να επαναληφθεί ο αγώνας αλλά σε γήπεδο με τάραφλεξ.

Ο Παναθηναϊκός με μια καυστικότατη απάντηση, δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω και αποστόμωσε τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» αναφέρουν ξεκάθαρα πως ο ΟΣΦΠ έχει κάθε… ευχέρεια να ζητά οτιδήποτε αφορά το πρωτάθλημα από τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατώρο που είναι και μέλος της διοίκησης των Πειραιωτών αλλά και στον κάτοικο Πειραιά και πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο.

Όσο για την επανάληψη, ο Παναθηναϊκός έκανε ξεκάθαρο πως η επανάληψη του αγώνα θα πρέπει να γίνει από το 13-11 στο γήπεδο της Κυψέλης, στο οποίο όπως αναφέρει η διοίκηση του «τριφυλλιού» θα τοποθετήσει η ίδια τάραφλεξ, με δικά της έξοδα και όχι… χαρισμένο από την ΕΟΠΕ όπως έγινε με το γήπεδο του ΟΣΦΠ. «Εμείς έχουμε μάθει να πληρώνουμε από την τσέπη μας», αναφέρει χαρακτηριστικά στο κλείσιμό της η ανακοίνωση…

Αναλυτικά:

«Διαβάσαμε με ενδιαφέρον την ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Δεν ξέραμε αν έπρεπε να την λάβουμε σοβαρά υπόψη ή αν αποτελεί ένα ακόμα μνημείο υποκρισίας τους.

Για τον Ολυμπιακό φανταζόμαστε είναι εύκολο να απευθυνθεί  στο μέλος της διοίκησης του και πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο, όπως και στον δηλωμένο Ολυμπιακό και κάτοικο Πειραιά πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο και να πάρει ό,τι ζητήσει.

Απαιτούμε  λοιπόν  να επαναληφθεί το παιχνίδι από το 5ο σετ στο  13-11 στο γήπεδο της Κυψέλης, με τα ίδια παιδάκια και τις γυναίκες στις κερκίδες και με τάραφλεξ που θα το αποκτήσουμε εμείς με δικά μας έξοδα και δεν θα μας το κάνει δωράκι η ΕΟΠΕ, όπως το έκανε στον Ολυμπιακό. Εμείς έχουμε μάθει να πληρώνουμε από την τσέπη μας…».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου