«ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο»!

Αποστολία Νούσια και Πέννυ Ρόγκα, επέστρεψαν στον Παναθηναϊκό με μοναδικό στόχο να επιστρέψει η ομάδα βόλεϊ στα μεγάλα σαλόνια της Volleyleague Γυναικών, ενώ αμφότερες ονειρεύονται γεμάτο το κλειστό στο Χολαργό, και έναν τίτλο με το «τριφύλλι» στην καρδιά!

«Πουθενά αλλού δεν υπάρχει αυτός ο κόσμος του Π.Α.Ο»!

Δύο από τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού, οι Αποστολία Νούσια και Πέννυ Ρόγκα, επέστρεψαν στην ομάδα της καρδιάς τους, με μοναδικό στόχο να την ξαναφέρουν στα μεγάλα σαλόνια, της Α1, και λίγο πριν το πρώτο σερβίς έδωσαν μια αλλιώτικη συνέντευξη στην «Πράσινη», έχοντας φόντο όλη την Αθήνα!

Η 27χρονη ακραία, Αποστολία Νούσια και η 31χρονη λίμπερο, Πέννυ Ρόγκα, μίλησαν για τους λόγους που επέστρεψαν στο «τριφύλλι», για τους στόχους τους με την πράσινη φανέλα, για το πώς ονειρεύονται να γίνει η νέα έδρα του Χολαργού, το «σπίτι» τους και φυσικά για τον κορυφαίο… συμπαίκτη τους, που είναι ο απίστευτος κόσμος του Παναθηναϊκού, που θέλουν να του χαρίσουν πολλές νίκες και φυσικά την άνοδο!

Διαβάστε την συνέντευξη των δυο παικτριών του Παναθηναϊκού στην Δήμητρα Πολυχρονοπούλου στη σημερινή «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 24 Ιουνίου