ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ

Απορρίφθηκε από την αθλητική δικαστή της ΕΟΠΕ η αίτηση ανάκλησης του Παναθηναϊκού για την τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.

Βόλεϊ ανδρών: Απορρίφθηκε η αίτηση ανάκλησης της τιμωρίας

Σημειώνεται ότι το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική της Volleyleague έχει χαρακτηριστεί ειδικής διαχείρισης. Αυτό σημαίνει ότι θα μπουν με λίστα 800 άτομα και θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Η σχετική απόφαση αναφέρει:

«Η Αθλητική Δικαστής στην Συνεδρίαση της Τετάρτης, 17.10.2018 σχετικώς με την υπ. αριθ. 543 κλήση προς το σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ για την συζήτηση της υπ.αριθ. 542/8.10.2018 αίτησης ανάκλησης της υπ. αριθ. 13/2018 απόφασης Μ.Δ.Ο. Ε.Ο.ΠΕ., απέρριψε την εν λόγω αίτηση».

Από εκεί και πέρα στο γυμναστήριο του Πανελληνίου Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη των εμπλεκομένων φορέων για τα μέτρα ειδικής διαχείρισης που θα ληφθούν για την διεξαγωγή του αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου.
Οι αποφάσεις και τα μέτρα ασφαλείας που αποφασίστηκαν θα συνταχθούν σε ειδικό κείμενο από την Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και θα αποτελέσει το κοινό πλάνο δράσης των επιχειρήσεων. Γενικά θα επιστραπεί η είσοδος σε ειδικές κατηγορίες με κριτήριο την ηλικία τους (μαθητές) και την ιδιότητα τους (αθλητές, προπονητές, διαιτητές, δημοσιογράφοι).

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, εκπρόσωπος της ΕΣΑΠ που είναι η διοργανώτρια του πρωταθλήματος, εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ, εκπρόσωπος του Παναθηναϊκός Α.Ο., εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., καθώς επίσης και αξιωματικοί της Δ.Α.Ε.Αττικής, της Τροχαίας Αττικής, του Α.Τ.Κυψέλης, και Δ.Α.Α.Δ.Ε.Β.Α.Χ.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 25 Ιουνίου