ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΓΕΜΑΤΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕ ΟΣΦΠ!

Με κόσμο θα υποδεχθεί τον ΟΣΦΠ ο Παναθηναϊκός αφού η διοίκηση του «τριφυλλιού» κατάφερε να ανατρέψει την παράλογη απόφαση της τιμωρίας της ομάδας!

Παναθηναϊκός: Γεμάτη Κυψέλη με ΟΣΦΠ!

Ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί με μια πρωτοφανή και παράλογη απόφαση της ΕΣΑΠ, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να πρέπει να παίξει κεκλεισμένων των θυρών στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ τη δεύτερη αγωνιστική της Volleyleague. Οι «πράσινοι» στη συνεδρίαση της ΕΣΑΠ που έγινε τη Δευτέρα (8/10), κατάφεραν όμως να πάρουν μια μεγάλη «νίκη» καθώς με τους χειρισμούς των διοικούντων τους ανέτρεψαν αυτήν την ανήκουστη απόφαση. Θυμίζουμε πως οι ομάδες είχαν τιμωρηθεί για επεισόδια που είχαν γίνει ένα χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο, κάτι που δεν είχε καμία λογική.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού «πάτησαν» στη διάταξη της ΕΣΑΠ για τα παιχνίδια ειδικής διαχείρισης και έτσι κατάφεραν να γίνει το ντέρμπι με κόσμο! Στην Κυψέλη, λοιπόν, θα υπάρξει λίστα εισόδου 800 ατόμων έτσι ώστε να υπάρχει ο ανάλογος παλμός και η στήριξη στην ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου για τον αγώνα με τους Πειραιώτες.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 24 Μαίου