ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ…

Ακόμη ένα δείγμα της πρωτοφανούς απόφασης της ΕΟΠΕ προκύπτει από την μη κλήση του Ολυμπιακού σε απολογία για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, αφού το σημείο δεν ήταν «εν γένει χώρος του γηπέδου».

Δύο μέτρα και δύο σταθμά…

Όπως είναι γνωστό, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε για τα επεισόδια που έγιναν την περασμένη σεζόν στην Καλλιθέα, παρά το γεγονός πως στο «τριφύλλι» δεν είχαν ζητήσει καν εισιτήρια για τον αγώνα βόλεϊ με τον Εθνικό. Βέβαια ακόμη και να υπήρχαν εισιτήρια, τα επεισόδια μεταξύ αγνώστων έγιναν μακριά από το γήπεδο, πράγμα που όπως που δεν μπορεί να αποφέρει τιμωρία για την ομάδα, όπως έχουμε δει σε ανάλογες περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα στα πρόσφατα επεισόδια που έλαβαν χώρο στη Νέα Σμύρνη από οπαδούς του Ολυμπιακού στον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Πανιώνιο, ο σύλλογος δεν κλήθηκε σε απολογία, αφού το σημείο δεν ήταν «εν γένει χώρος του γηπέδου», σύμφωνα με την Αστυνομία.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στην κρίση των υπευθύνων και όπως πάντα ο Παναθηναϊκός είναι ο αυτός που πληρώνει τη νύφη σε όλες τις περιπτώσεις, την ώρα που άλλοι δεν έχουν ουδεμία απώλεια…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Ιουλίου