ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ… ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

Η ΕΟΠΕ  έδειξε το αντιπαναθηναϊκό της μένος σε μία πρωτοφανή απόφαση στα χρονικά, αφού δεν έκανε δεκτή την αίτηση για ανάκληση της απόφασης που κατέθεσε το «τριφύλλι» στο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της Ομοσπονδίας για την τιμωρία της έδρας.

Και στο τέλος την… πληρώνει ο Παναθηναϊκός!

Η συγκεκριμένη στάση έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία στη διοίκηση του Παναθηναϊκού καθώς ο Σύλλογος είναι το μοναδικό θύμα σε μία …παγκόσμιας πρωτοτυπίας απόφαση.

Ο ΠΑΟ λοιπόν τιμωρείται για συμπλοκές αγνώστων (δεν υπάρχει καμία σύλληψη) που έγιναν χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο όπου αγωνιζόταν η ανδρική ομάδα βόλεϊ, σε ένα ματς που οι «πράσινοι» δεν είχαν ζητήσει καν εισιτήρια!

Υπενθυμίζεται ότι την τιμωρία της έδρας είχε δεχτεί και ο Ολυμπιακός, του οποίου η απόφαση όμως άλλαξε και έτσι έμεινε μόνο ο Παναθηναϊκός ως τιμωρημένος!

Είναι απορίας άξιον πως ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος (γνωστών ερυθρόλευκων αισθημάτων) αντί να προσπαθήσει να δείξει μία ισονομία (έστω για τα μάτια του κόσμου) μεταξύ των «αιωνίων», φανερώνει ξεκάθαρα για ακόμα μία φορά την «ερυθρόλευκη» πολιτική της ομοσπονδίας σε όλα τα επίπεδα.

Όπως γίνεται κατανοητό μετά από αυτή την απόφαση δημιουργείται ένα νέο δεδικασμένο για τα επεισόδια καθώς δεν χρειάζονται αποδείξεις ή ενδείξεις για να τιμωρηθεί μία ομάδα, αρκεί απλά να αγωνίζεται τη… λάθος μέρα στο λάθος σημείο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 22 Μαίου