Ο ΠΑΟ ΖΗΤΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Αίτηση για ανάκληση της απόφασης κατέθεσε  σήμερα ο Παναθηναϊκός ΑΟ κατά του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου Ε.Ο.ΠΕ. για την πρωτοφανή  τιμωρία της έδρας των του «τριφυλλιού»  στο ματς με τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» δικαιώθηκαν για την ίδια υπόθεση!

Ο ΠΑΟ ζητά ισονομία και δικαιοσύνη!

Οι «πράσινοι» ζητούν να απονεμηθεί δικαιοσύνη και ισονομία σε μία υπόθεση που πάρθηκε μια παράξενη απόφαση και βρέθηκε «χρεωμένος» ο Παναθηναϊκός.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχαιρεσίες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έγιναν στις 8 Ιουνίου , τη στιγμή που η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε στις 5 Ιουνίου και δεν υπήρχε η δυνατότητα αντίδρασης από τη νέα διοίκηση, αφού είχε λήξει η προθεσμία καταβολής οποιασδήποτε κατάθεσης ένδικου μέσου.

Από κει και πέρα το «τριφύλλι» ξεκαθαρίζει στην αίτηση που κατέθεσε ότι κανένα επεισόδιο δεν έλαβε χώρα  στον ευρύτερο αγωνιστικό χώρο ή στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Καλλιθέας , κάτι που προκύπτει και από το φύλλο αγώνα.

Επιπλέον ο ΠΑΟ αγωνιζόταν εκτός έδρας στο περιβόητο ματς με τον Εθνικό στο κλειστό της Καλλιθέας και ουδέποτε αιτήθηκε ή έλαβε εισιτήρια προς διάθεση στους φιλάθλους του.

Ακόμα υπάρχει η εύλογη απορία πως είναι δυνατόν να στοιχειοθετείται ευθύνη του Συλλόγου για επεισόδια που έλαβαν χώρα χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο στο οποίο αγωνιζόταν η ομάδα μας ως φιλοξενούμενη.

Επίσης ,ακόμα δεν υπάρχει κάποια σύλληψη, ούτε προσαγωγή  και ουδεμία δίωξη ασκήθηκε κατά φυσικού προσώπου και δεν υπήρξε κάποια σχετική απόφαση που να προκύπτει ότι συμμετείχαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

«Έπεσε» η ποινή του Ολυμπιακού

Καθοριστική είναι η απόφαση που πήρε το ΑΣΕΑΔ  πριν λίγες ημέρες η οποία αθώωσε τον Ολυμπιακό στον οποίο είχε επιβληθεί η  ίδια ποινή με τον Παναθηναϊκό για το ίδιο γεγονός!

Κατά συνέπεια έχουμε δύο διαφορετικές αποφάσεις για ακριβώς το ίδιο γεγονός με ξεκάθαρο «θύμα» τον ΠΑΟ.

Για όλους αυτούς τους λόγους ο Παναθηναϊκός έχει τιμωρηθεί εσφαλμένα  και αναμφίβολα θα πρέπει να δικαιωθεί!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου