ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Τα «φίνα κορίτσια» θα βρεθούν στην Κύπρο το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου, όπου θα συμμετάσχουν σε ένα διεθνές τουρνουά και ο «πράσινος» κόσμος του νησιού περιμένει.

Βόλεϊ Γυναικών: «Πράσινη» ενεργοποίηση στην Κύπρο

Το τμήμα γυναικείου βόλεϊ του Παναθηναϊκού θα βρεθεί στην Κύπρο το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου και θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά στο αθλητικό κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου που διοργανώνεται από την Ανόρθωση.

Μαζί με το «τριφύλλι» θα βρεθούν οι Μακάμπι Χάιφα, Ολυμπιάδα Νεαπόλεως και φυσικά η Ανόρθωση. Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη θα έχει τη δυνατότητα να δώσει μερικά δυνατά φιλικά ενόψει της νέας σεζόν, σε ένα τουρνουά που βασικός στόχος των διοργανωτών είναι να δοθεί η δυνατότητα στους Κύπριους φίλους του αθλήματος να παρακολουθήσουν ψηλού επιπέδου θέαμα και να εμπεδωθεί το αίσθημα φιλίας και συναδέλφωσης ανάμεσα στις αθλήτριες, τις ομάδες και τις χώρες που εκπροσωπούν.

Βέβαια η είδηση πως τα «φίνα κορίτσια» θα βρεθούν στην Κύπρο κυκλοφόρησε στο νησί και οι φίλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσουν το παρών στο «Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου», ώστε να στηρίξουν ένα τμήμα, που σπάνια έχουν την ευακιρία να δουν στα μέρη τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

18:30: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Παναθηναϊκός

20:30: Ανόρθωση – Μακάμπι Χάϊφα

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

18:30: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Μακάμπι Χάϊφα

20:30: Ανόρθωση – Παναθηναϊκός

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

11:00 Παναθηναϊκός - Μακάμπι Χάϊφα

13:00: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Ανόρθωση».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 25 Αυγούστου