ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ: «ΠΑΙΚΤΕΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ»!

Ο βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού  Σωτήρη Πανταλέων αρθρογραφεί στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» και την «Πράσινη Γωνία» για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα

Πανταλέων: «Παίκτες, διοίκηση και κόσμος για την επιτυχία»!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πανταλέων:  

Χαρά μου που θα μπορώ να επικοινωνώ με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού μέσα από την Πράσινη Γωνιά της εφημερίδας!

Είναι μια μεταβατική χρονιά για όλο τον σύλλογο η φετινή. Εμείς οι αθλητές πάντα χρειαζόμαστε και θέλουμε την καλή σχέση, την οποία έχουμε «χτίσει» όλα αυτά τα χρόνια με τους φιλάθλους μας, ώστε να στηριχτούμε εκεί για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η δυναμική της ομάδας. Είμαι σίγουρος πως όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια έτσι και φέτος οι οπαδοί μας θα μας βοηθήσουν, στηρίζοντας αυτήν την τεράστια προσπάθεια που γίνεται από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ώστε να στεφθεί με επιτυχία!

Η δυναμική της ομάδα μας έχει αλλάξει πολύ από την περσινή χρονιά και γι’ αυτό στοχεύουμε σίγουρα σε κάτι παραπάνω. Οι συνθήκες είναι καλύτερες και ευελπιστούμε να δείξουμε αυτήν τη δυναμική μας και μέσα στο γήπεδο.

Χρειάζεται πολύ υπομονή γιατί είναι μια ομάδα με εντελώς καινούρια πρόσωπα, πολλά από τα οποία είναι πολύ ταλαντούχα αλλά πολύ νεαρά σε ηλικία και αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά στην καριέρα τους θα χρειαστεί να σηκώσουν ένα μεγάλος βάρος στις πλάτες τους, όπως είναι η φανέλα του Παναθηναϊκού. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες για τον Παναθηναϊκό!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου