ΚΟΣΜΑ: «ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ»

Διαβάστε τι είπε αναλυτικά η παίκτρια του τμήματος βόλεϊ Γυναικών του Παναθηναϊκού στη νέα στήλη της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ» την «Πράσινη Γωνιά»

Κοσμά: «Τεράστια η συμβολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σας καλωσορίζω στην «Πράσινη Γωνιά»! Αυτός αναμένεται να είναι ο προσωπικός μου… χώρος, από όπου θα σας ενημερώνω για τα νέα τόσο τα δικά μου, όσο και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού την φετινή σεζόν!

Επέλεξα να έρθω φέτος στον Παναθηναϊκό γιατί πιστεύω ότι γίνεται μια πολύ επαγγελματική προσπάθεια στην οποία σίγουρα είναι τεράστια η συμβολή του κυρίου Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Θέλω και εγώ όπως και όλοι αυτοί που ήρθαμε στον Παναθηναϊκό να ξαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει!

Βρισκόμαστε στο τέλος της 3ης εβδομάδας της προετοιμασίας μας και όλα πηγαίνουν πολύ καλά... Υπάρχει μεγάλη κούραση από τις καθημερινές διπλές προπονήσεις, αλλά παράλληλα υπάρχει και τεράστια θέληση από όλες μας για σκληρή δουλειά με στόχο την επίτευξη των στόχων μας!

Οι στόχοι της κάθε αθλήτριας συμπίπτουν με τους στόχους της ομάδας. Έτσι και εγώ θέλω η ομάδα μου να πετύχει όλους τους στόχους της. και φυσικά εγώ να μπορέσω να συμβάλλω τα μέγιστα σε αυτό...

Τέλος να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές του Παναθηναϊκού να έχουμε υγεία, καθώς αυτό είναι το σημαντικότερο και από εκεί και πέρα πολλές νίκες».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου