ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ «ΠΡΑΣΙΝΗ»:«Η ΝΕΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ»!

Στην αλλαγή φιλοσοφίας στάθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Κυριάκος Καμπερίδης.

Καμπερίδης στην «ΠΡΑΣΙΝΗ»:«Η νέα νοοτροπία θα κάνει τη διαφορά»!

Αναλυτικά όσα είπε στη Δήμητρα Πολυχρονοπούλου ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού…

«Εμείς θέλουμε σε αυτήν την ομάδα να περάσουμε κάποια βασικά, γνωστικά χαρακτηριστικά, που έχουν όλες οι ομάδες υψηλού επιπέδου. Θέλουμε να αποκτήσουμε έλεγχο των καταστάσεων του παιχνιδιού, και όχι μόνο να κερδίζουμε. Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται πολύ δουλειά, καθώς μένουμε στην διαδικασία και όχι στο αποτέλεσμα. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να τηρούμε κάποιες διαδικασίες, να αξιολογούμε τις εκτελέσεις, όχι μόνο από τα ποσοτικά χαρακτηριστικά αλλά και από τα ποιοτικά. Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε το επίπεδο, τακτικό και τεχνικό».

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ πως έχουμε τις παίκτριες, που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτό το πλάνο, και δε μιλάω μόνο για το επίπεδο της Pre League, αλλά και για την Α1. Επιθυμούμε η ομάδα να αποκτήσει άλλη αντίληψη για το πώς να συμπεριφέρεται μέσα στο γήπεδο. Αυτό θα κάνει τη διαφορά και στο πρωτάθλημα»!

Ο Κυριάκος Καμπερίδης συνεχίζοντας να αναλύει το πλάνο του, σημείωσε: «Θέλουμε να φτιάξουμε νοοτροπία καλής ομάδας. Και αυτή είναι η δυσκολία. Εμείς στόχο έχουμε στο να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού κάτι που θέλει χρόνο και πολύ δουλειά. Πρωταρχικός μας στόχος φυσικά είναι ανέβει η ομάδα στην Α1. Θέλουμε 31 Μαρτίου να ανέβουμε (σ.σ. απευθείας άνοδο), ενώ η χειρότερη εκδοχή είναι να ανέβουμε μέσω των μπαράζ. Το έργο μας είναι σίγουρα δύσκολο, καθώς και οι άλλες ομάδες είναι ενισχυμένες. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος πρέπει να δουλέψουμε σωστά, να υπάρχει καλό κλίμα. Υπάρχουν πολύ μικροί στόχοι για να εκπληρώσεις τον τελευταίο στόχο».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου