ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ: «ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» για τους στόχους της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, τονίζοντας πως θέλει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε ματς.

Ανδρεόπουλος: «Τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε ματς»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» και την Δήμητρα Πολυχρονοπούλου και ανέλυσε τους στόχους της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στον γιο του, Χαράλαμπο, ο οποίος μαζί με τους Ζήση και Ράπτη αποτελούν το μέλλον της ομάδας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το ρόστερ της ομάδας μας, γιατί αυτό το σύνολο συνδυάζει ιδανικά την εμπειρία και τις παραστάσεις που έχουν οι… παλιοί αθλητές, με την διάθεση και το ταλέντο των νέων. Η ομάδα σχεδιάστηκε από την αρχή ώστε να έχει δυο ξένους και  πιστεύουμε πως με αυτούς τους ξένους θα καταφέρουμε να φτάσουμε αρκετά ψηλά», ανέφερε αρχικά και συνέχισε για τους στόχους της ομάδας:

«Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο σε κάθε παιχνίδι. Στόχος μας είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε ματς και να βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα και φυσικά να φέρουμε τα αποτελέσματα, που θα μας οδηγήσουν όσο πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα γίνεται».

Τέλος ερωτηθείς για την παρουσία του γιου του, Χαράλαμπου, στο βασικό σχήμα της ομάδας, ο έμπειρος κόουτς του «τριφυλλιού» υπογράμμισε: «Έχουμε τρία νέα παιδιά με πλούσιο ταλέντο στην ομάδα, που θα προσπαθήσουμε να το αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο. Αυτοί είναι ο Δημήτρης Ζήσης, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος και Αλέξανδρος Ράπτης. Εκεί πάνω θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα και μελλοντικά».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου