ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΡΟΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (PHOTO)

Η Πένυ Ρόγκα είναι ξανά στον Παναθηναϊκό και με μήνυμά της στα social media μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι αυτό για την ίδια.

Το συγκινητικό μήνυμα της Ρόγκα για την επιστροφή στον Παναθηναϊκό (photo)

Έναν χρόνο μετά, η Πένυ Ρόγκα είναι ξανά στα πράσινα. Η έμπειρη αθλήτρια συμφώνησε και θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τόσο τους φίλους της ομάδας όσο και την ίδια.

Ενδεικτικό είναι και το ποστ που έκανε στα social media, στο οποίο αναφέρθηκε στην επιστροφή της στα γήπεδα και συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό.

«Η σημερινή μέρα θα μπει σίγουρα στο κουτάκι με τις πιο δυνατές αναμνήσεις. Θα την θυμάμαι για μια ζωή...

Συνδυάζει την επιστροφή μου στο «σπίτι» μου με την επιστροφή μου στα γήπεδα και στο άθλημα που αγάπησα τόσο πολύ, μια αγάπη που μου την στέρησαν για έναν χρόνο χωρίς να είναι επιλογή μου.

Σήμερα εισέπραξα τόση αγάπη από όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουμε κάτι κοινό... την αγάπη μας για τον Παναθηναϊκό και την επιθυμία μας να βρίσκεται όσο πιο ψηλά γίνεται.

Θέλω να πω αμέτρητα ευχαριστώ σε όλους αυτούς που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και συνεχίζουν να πιστεύουν σε μένα... έχω την αίσθηση πως ξεκινάει κάτι όμορφο, θα το ζήσουμε όλοι μαζί και στο τέλος θα χαμογελάμε και θα είμαστε περήφανοι!

Καλή αρχή σε όλους μας με υγειά πάνω από όλα και πολύ δουλειά», έγραψε χαρακτηριστικά…

Δείτε το ποστ:

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου