ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΒΟΛΕΪ, ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιθυμεί να είναι ο Σύλλογος…μεγάλος σε όλα τα σπορ και έχει ανοίξει τον δρόμο για να αναλάβει το τμήμα βόλεϊ ενώ υπάρχουν επαφές και για το μέλλον της «μάνας του λόχου»

Παναθηναϊκός: Τελική ευθεία για βόλεϊ, διεργασίες για Ερασιτέχνη

Σε συνεχείς διαβουλεύσεις και επαφές προκειμένου να βελτιωθεί ο Σύλλογος σε όλα τα επίπεδα, βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που προσπαθεί να βρει τρόπους ώστε να σταθεί και πάλι στα πόδια του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Η επιθυμία του Δημήτρη να επαναφέρει το ανδρικό βόλεϊ και πάλι σε τροχιά πρωταθλητισμού είναι δεδομένη και φαίνεται ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία προκειμένου να το αναλάβει.

Ο παράγοντας με την πλούσια οικογενειακή παράδοση γύρω από το «τριφύλλι» θέλει να βγάλει το ιστορικό τμήμα από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει. Αυτό φάνηκε και την αγωνιστική σεζόν που πέρασε που έβαλε από την τσέπη ένα ποσό προκειμένου να αποκτηθούν ξένοι που θα κρατήσουν την ομάδα στα «μεγάλα σαλόνια».

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι διεργασίες και για τον Ερασιτέχνη καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενδιαφέρεται για το καλό όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού και γίνονται σχετικές επαφές. Όπως γίνεται κατανοητό η ανάληψη της «μάνας του λόχου» είναι πολύ πιο περίπλοκο θέμα από αυτό του τμήματος βόλεϊ των ανδρών που τα δεδομένα είναι πιο συγκεκριμένα.

Οι συνθήκες στον ΑΟ είναι διαφορετικές και είναι πολύ πιο δύσβατα τα μονοπάτια που πρέπει να…πατηθούν προκειμένου να υπάρξει μία πλήρης εικόνα για το σημείο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Ερασιτέχνης, τα χρέη του, οι υποχρεώσεις του και ότι έχει υπογράψει.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου