ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ: «ΔΙΑΛΥΟΜΑΣΤΕ…»

Προ των πυλών είναι ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Σωτήρη Πανταλέων, ο οποίος μιλώντας στο SDNA στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος

Πανταλέων: «Διαλυόμαστε…»

Στο παρά πέντε έσωσε την παρτίδα όσο αφορά την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία ο Παναθηναϊκός στην Volley League, με τον Σωτήρη Πανταλέων να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SDNA. «Ο Παναθηναϊκός έχει τέτοια δυναμική σαν σύλλογος, έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και παντού βρίσκω οπαδούς της ομάδας. Στο τελευταίο ματς σε μία πόλη της Μακεδονίας και χωρίς να παλεύουμε για κάποιον τίτλο εμφανίστηκαν 400 άνθρωποι να χοροπηδάνε επί δύο ώρες για να βοηθήσουν την ομάδα» είπε αρχικά ο αρχηγός του «τριφυλλιού» για να προσθέσει: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Είναι ένας άνθρωπος που είναι αποδεδειγμένα Παναθηναϊκός.

Ο σύλλογος χρειάζεται αγάπη και έστω για μία ημέρα να είναι ενωμένος. Αν για μία ημέρα το κάνει θα μπορέσει να ξεχρεώσει οποιοδήποτε χρέος. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος ισχυρός παράγοντας στον Παναθηναϊκό αυτή την στιγμή». Από εκεί και πέρα ο Πανταλέων ανέφερε: «Κάναμε κάποιες νίκες στην αρχή όμως μετά αν και παλεύαμε τα παιχνίδια δεν παίρναμε τους πόντους που θα μπορούσαμε. Φάνηκε ότι ήταν πολύ δύσκολο να μείνει η ομάδα. Τότε φάνηκε ότι η ομάδα χρειαζόταν ενίσχυση.

Τότε έδωσε κάποια χρήματα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η ομάδα ενισχύθηκε. Εγώ ήρθα σε επικοινωνία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Προσωπικά δεν γνωριζόμασταν, είχαμε συναντηθεί κάποιες φορές στα γήπεδα. Εγώ θεώρησα ότι έπρεπε να κάνω κάτι μήπως και μπορέσει να ενισχυθεί η ομάδα. Απευθύνθηκα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και εκείνος αμέσως ανταποκρίθηκε. Το έκανε χωρίς να έχει το παραμικρό όφελος».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 26 Μαρτίου