ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ…ΜΠΕΡΔΕΜΑ!

ΤΟ ΤΑΑ Παναθηναϊκός , όπως και ο Ολυμπιακός , πήρε αναβολή για την υπόθεση της…περίεργης κλήσης του για τα επεισόδια που έγιναν μεταξύ οπαδών στην Καλλιθέα. Οι «πράσινοι» δεν κατανοούν ακόμα τη σχέση έχουν σε αυτή την …πρωτότυπη κλήση

Παναθηναϊκός: Αναβολή στο…μπέρδεμα!

Αναβλήθηκε χτες η υπόθεση της κλήσης του ΤΑΑ Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για τα επεισόδια που έγινα έξω από σύνδεσμο των «ερυθρόλευκων» στην Καλλιθέα. Η «πράσινη» υπερασπιστική γραμμή απορεί με τη συσχέτιση που κάνουν οι αρχές με το «τριφύλλι» καθώς στον αγώνα που έδινε εκείνη την ώρα η ομάδα δεν έγινε απολύτως τίποτα στο κλειστό του Εσπέρου και όσοι οπαδοί του Συλλόγου βρέθηκαν εκεί δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα.

Η συγκεκριμένη …συσχέτιση που δημιουργείται μέσω της συγκεκριμένης κλήσης δημιουργεί νέα δεδομένα στην αθλητική δικαιοσύνη και το κάθε σωματείο θα είναι υπόλογο για πράξεις που θα γίνονται σε οποιοδήποτε σημείο από οποιονδήποτε θεωρείται οπαδός του.

Ασφαλώς αυτή η λογική είναι περίεργη καθώς αυξάνονται οι πιθανότητες προβοκάτσιας και σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο να αποκαλύπτεται κάθε φορά που ανήκουν οι απανταχού ταραξίες. Επιπλέον συνδέουν άμεσα σωματεία με ομάδες ατόμων που ενδεχομένως να μην γνωρίζουν καν και είναι θα υπόλογες για αυτά.

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με πρόστιμο 5.000 ευρώ ακόμα και τιμωρία της έδρας του , για συμβάντα που δεν έχουν καμία σχέση με το γήπεδο του. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με 1500 ευρώ για τα επεισόδια που έγιναν έξω από το γήπεδο του Μετς κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟ-Εθνικού.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου