«ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ»

Μετά το τέλος του αγώνα με την Κηφισιά, 5 μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη μίλησαν με του παίκτες του Παναθηναϊκού λέγοντάς τους πως θα είναι δίπλα τους.

«Πράξεις και όχι υποσχέσεις»

Οι παίκτες του Στέλιου Καζάζη αμέσως μετά από τη νίκη τους στο Ζηρίνειο με 3-0 σετ επί της Κηφισιάς, συνομίλησαν με τους Νίκο Ρισβά, τον Αχιλλέα Μακρόπουλο, τον Νίκο Πλυτά, τον Μανώλη Κρεζία και τον Αλέξανδρο Λέανδρο. Η παρουσία τους έπαιξε σημαντικό ρόλο για τους παίκτες, καθώς συζήτησαν με κάποιον για το τι πρόκειται να γίνει με τα προβλήματα του τμήματος.

Ξεκαθάρισαν τα πράγματα

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Ρισβάς, είπα στους παίκτες «Δεν ήρθαμε εδώ για να σας δώσουμε υποσχέσεις, εμείς θα κάνουμε πράξεις τα λόγια μας. Πρέπει να μας δώσετε διορία. Ξέρουμε ότι έχουμε παραλάβει μια τρύπα στο νερό και να ξέρετε ότι σας πούμε θα γίνουν έργα. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε που βρισκόμαστε σε πολλά επίπεδα και όλοι μαζί να βοηθήσουμε για να βγει ο σύλλογος από το αδιέξοδο που έχει έρθει.

Είχε περάσει προς τα έξω πως το βόλεϊ ήταν βάρος για τον Ερασιτέχνη, αλλά αυτό δεν ισχύει και όχι μόνο δεν είναι βάρος αλλά είναι ένα τμήμα του Παναθηναϊκού όπως όλα τα άλλα».

Από τη πλευρά του ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος τόνισε: «Είμαι στον Παναθηναϊκό από το 70’ Είναι τρίτη φορά στα διοικητικά. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, δεν σας υποσχόμαστε κάτι, αλλά να ξέρετε πως ότι πούμε θα το κάνουμε».

Οι βάσεις και η… πισινή των παικτών

Αυτό που ήθελε να τονίσει η νέα διοίκηση, ήταν πως δεν θα δοθούν υποσχέσεις που δεν μπορούν να υλοποιηθούν, ωστόσο εγγυήθηκαν στους αθλητές πως θα τακτοποιηθεί το συντομότερο το θέμα με τους μισθούς τους, ενώ στόχος είναι να μπουν οι σωστές βάσεις στον Ερασιτέχνη μέσω του Μάρκετινγκ.

Όσον αφορά την πλευρά των παικτων, σίγουρα εκείνοι έμειναν ικανοποιημένοι από την ομιλία που είχαν με τα μέλη της διοίκησης, αλλά με αυτά που έχουν δει τα μάτια τους στον Παναθηναϊκό, περιμένουν να γίνουν επιτέλους αυτά που χρειάζεται ώστε να βγει ο σύλλογος από την κρίση.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Ιουλίου