ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού αποδυναμώνεται συνεχώς καθώς  δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη και έτσι η Αλίκη Κωνσταντινίδου υπέγραψε στον Ηρακλή Κηφισιάς.

Αποχώρησε και η Κωνσταντινίδου

Συνεχίζεται η διοικητική αστάθεια στο «τριφύλλι» καθώς άπαντες αναμένουν τη γενική συνέλευση της Κυριακής που θα είναι η τελευταία και θα κριθεί οριστικά το μέλλον της «μάνας του λόχου».

Μέχρι τότε πάντως αρκετοί είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες κυρίως των ομαδικών αθλημάτων που αρχίζουν να …πηδάνε από το καράβι αφού δεν βλέπουν … φως στο τούνελ.

Οι υπόλοιπες ομάδες έχουν προχωρήσει το σχεδιασμό τους και κατά συνέπεια αρκετοί είναι αυτοί που επιλέγουν να αφήσουν το «τριφύλλι» καθώς διαβλέπουν ότι δεν υπάρχει κάποιος ισχυρός οικονομικός παράγοντας να τους εγγυηθεί από την στιγμή που απέσυρε το ενδιαφέρον του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η Αλίκη Κωνσταντινίδου η οποία χτες ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Όπως όλα δείχνουν τον δρόμο της διεθνούς κεντρικού θα ακολουθήσουν και άλλες …πρωτοκλασάτες παίκτριες του ΠΑΟ, ενώ υπενθυμίζεται ότι ήδη η Πολ και η Παπαδοπούλου έχουν κλείσει στον Ολυμπιακό.

Σε ότι αφορά πάντως το διοικητικό κομμάτι υπάρχει η πληροφόρηση ότι υπήρξε κάποια κινητικότητα για τη δημιουργία ψηφοδελτίου τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο δεν είναι και τόσο εύκολο.

Πρόκειται για μία ένωση ανθρώπων που προέρχονται από τους οπαδούς αλλά και το Παναθηναϊκό Κίνημα όμως τίποτα δεν θεωρείται σίγουρα καθώς το χρονικό διάστημα μέχρι την Κυριακή είναι πολύ μικρό και είναι πολύ δύσκολο να συσταθεί η οποιαδήποτε διοίκηση-σωτηρίας.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου