ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ

Ο Παναθηναϊκός έχασε με 1-3 από τον Ηρακλή στη Γλυφάδα πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση, η οποία βέβαια κάποτε θα ερχόταν με τόσα προβλήματα.

Δεν τα κατάφερε αυτή τη φορά

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ηρακλή έδειξε ότι έχει μείνει από δυνάμεις και ψυχικά αποθέματα. Κάτι που είναι απολύτως λογικό, ;ystera από τόσα δύσκολα παιχνίδια και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Σε όλους τους τομείς οι Πράσινοι υστερούσαν, με τους φιλοξενούμενους σε όλα τα σετ να καταφέρουν να δημιουργούν πολλά προβλήματα στην υποδοχή του Παναθηναϊκού και εκεί να κρίνεται τελικά όλο το παιχνίδι.

Στο 1ο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι που ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα 3 πόντων (21-18). Σε εκείνο το σημείο «κόλλησαν», αφού ο Κράβαρικ πήγε στο σερβίς και αποδιοργάνωσε τελείως την υποδοχή του Τριφυλλιού, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν με 22-25.

Στο 2ο σετ ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε αποφασισμένος και πάλι, με αποτέλεσμα να επιτρέπει στον Ηρακλή να διατηρεί από νωρίς σχετικά ένα προβάδισμα από 2 έως και 4 πόντους, με το τελικό σκορ να είναι 21-25 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στο 3ο σετ οι Πράσινοι πήγαιναν πάλι ως το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ πόντο πόντο με τους φιλοξενούμενους, μέχρι που πήραν προβάδισμα με 19-16. Και ενώ όλα έδειχναν πως έστω και αργά πήρε μπρος η ομάδα του Τριφυλλιού, κατάφερε... να ισοφαριστεί σε 20-20, αλλά ευτυχώς ξύπνησε γρήγορα και πήρε το σετ με 25-22.

Στο 4ο σετ ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να μπει ποτέ στη διεκδίκηση του, καθώς από την αρχή βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-4, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν και να αυξάνουν τη διαφορά κερδίζοντας το σετ εύκολα με 15-25.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 20 Μαίου