ΠΑΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ…ΦΑΙΝΕΤΑΙ!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού προετοιμάζεται για τα πλέι οφ και τα στατιστικά των παικτών δείχνουν ότι μπορει να φτάσει στην κορυφή. «Πράσινοι» οι κορυφαίοι στις κατηγορίες πασαδόρου, ακραίου , κεντρικού , λίμπερο και Rookie. 

ΠΑΟ μπορείς και…φαίνεται!

Πανέτοιμη να μπει στη μάχη των πλέι οφ  είναι η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού και όπως φανερώνουν και οι …αριθμοί, οι «πράσινοι» έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν ψηλά.

Η στατιστική από την κατηγορία των επάθλων Novasports δείχνουν ότι αρκετοί «τριφυλλοφόροι» βρίσκονται πολύ ψηλά στη βαθμολογία.

Αναλυτικότερα ο Θάνος Μαρούλης είναι ο κορυφαίος πασαδόρος (20ος στη συνολική) με 54 βαθμούς  ενώ στην ίδια κατηγορία προστέθηκε και ο νεαρός Φάνης Ρουσόπουλος με ένα βαθμό στην 23ηθέση.

Παράλληλα στην κατηγορία για τον καλύτερο ακραίο ο Λάζαρ Τσίροβιτς  (2ος στη συνολική) είναι ο κορυφαίος με 97 βαθμούς και ο Θωμάς Δημητριάδης είναι 37ος με 8.

Στο μεταξύ ο Λούκας Ραγνκέλ (11ος στη συνολική) είναι ο κεντρικός με τους περισσότερους βαθμούς με 68 ενώ στην ίδια κατηγορία ο Σωτήρης Πανταλέων είναι 16ος με 24.

Σε ότι αφορά τον Θεολόγο Δαρίδη είναι πρώτος στην κατηγορία για τον καλύτερο λίμπερο με 28 βαθμούς ενώ ο Μεργαρέχο είναι ο κορυφαίος ρούκι του πρωταθλήματος με 55 βαθμούς.

Αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία του Πέπε Γκονζάλες (7ος στη συνολική)  ο οποίος είναι ο τέταρτος καλύτερος διαγώνιος της διοργάνωσης .

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου