ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ

Ημέρα δικαστικών κλήσεων σε απολογία ήταν η σημερινή στο γυναικείο βόλεϋ της Α'1, καθώς η αθλητική κάλεσε σε απολογία για την προσεχή Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 και ώρα 09:30 π.μ. αρκετά σωματεία, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και το "τριφύλλι" για τα συνθήματα που ακούστηκαν στο "αιώνιο" ντέρμπι που διεξήχθη τον Φεβρουάριο στο γήπεδο του Μετς.

Βόλεϊ Γυναικών: Έρχονται κυρώσεις

Πιο αναλυτικά κάλεσε:

• το σωματείο ΧΑΝΘ και τον προπονητή του ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΗ, για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 22/1/17 μεταξύ των ομάδων ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ-ΧΑΝΘ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

• το σωματείο ΑΣ ΕΛΠΙΣ, για την συμπεριφορά φιλάθλου του στον αγώνα της 28/1/17 μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΑΡΗΣ-ΑΣ ΕΛΠΙΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

• το σωματείο ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ και τον έφορο του ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ, για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 4/2/17 μεταξύ των ομάδων ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ-ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

• το σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ, για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 19/2/17 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

• τα σωματεία ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ και ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους στον αγώνα της 26/2/17 ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

• το σωματείο ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ και τον αθλητή του ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΣΑΠΗ καθώς και το σωματείο ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ και τον αθλητή του ΗΛΙΑ ΠΑΤΡΙΝΟ για την συμπεριφορά τους στον αγώνα της 25/2/17 μεταξύ των ομάδων ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ-ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 25 Μαρτίου