ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ: «ΔΙΚΑΙΑ ΧΑΣΑΜΕ»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε πως η ομάδα του δίκαια ηττήθηκε στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ από τον ΟΣΦΠ στο Ρέντη.

Ανδρεόπουλος: «Δίκαια χάσαμε»

 «Νομίζω ότι τη διαφορά στο ματς έκανε η αφλογιστία μας στην επίθεση στο 2ο και το 3ο σετ. Δεν κάναμε καλά σερβίς, προσπαθούσαμε στην άμυνα αλλά χωρίς επίθεση δεν γίνεται τίποτα. Δίκαια έφτασε στο 3-1 ο Ολυμπιακός. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια να μπούμε στο παιχνίδι, βρήκαμε εν μέρει έναν ρυθμό αλλά δεν τα καταφέραμε γιατί ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είχε καλό ρυθμό κυρίως σέρβις, κρατούσε την υποδοχή του και εμείς πέφταμε πάνω στα αθλητικά κορμιά του Ολυμπιακού. Καταθέσαμε ότι περισσότερο μπορούσαμε, όμως αυτό είναι το αποτέλεσμα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να δουλέψουμε περισσότερο στο μέλλον για να γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος και πρόσθεσε:

«Ήταν παρόμοια τα ματς του πρωταθλήματος και το σημερινό. Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει αθλητές υψηλού επιπέδου και πολύ καλή αθλητική ομάδα, μεγάλα αθλητικά κορμιά. Αν τους δώσεις δικαίωμα να παίξουν είναι βέβαιο ότι σιγά σιγά θα σε κερδίσουν. Πρέπει να τους χειριστείς πολύ έξυπνα. Εμείς παίξαμε τα δύο μεγάλα παιχνίδια κόντρα στον μεγάλο μας αντίπαλο μέσα στην έδρα του, να δούμε τι θα γίνει και όταν έρθει το παιχνίδι στην έδρα μας, να μετρήσουμε κι εκεί τις δυνάμεις μας. Έχουμε χρόνο μπροστά μας, έχουμε παιχνίδια και αυτή τη στιγμή αυτή είναι η διαφορά των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τα δύο ματς, όμως ο Παναθηναϊκός έχει δώσει την ψυχή του και ότι καλύτερο μπορούσε σε αυτό το σημείο».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Ιουλίου