ΠΩΣ ΓΚΕΝΕΝ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ…

Μετά από ένα περίεργο …πασάλειμμα σχετικά με το Λιγκ Καπ του βόλεϊ ανδρών ο Παναθηναϊκός καλείται να παίξει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό σε μονό τελικό. 

Πώς γκένεν  πάλι αυτό…

 Ότι να ναι φαίνεται ότι γίνεται στο χώρο του βόλεϊ και έπειτα από το φιάσκο με τη διεξαγωγή της διοργάνωσης στην Κύπρο , οι αρμόδιοι προχώρησαν σε μία περίεργη λύση που ασφαλώς δεν βόλεψε τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος έριξε την ευθύνη για το φιάσκο τον Κύπριο υπουργό Δημοσίας Τάξεως Ιωνά  Νικολάου και μετά το… έριξαν στις κληρώσεις.

 Εκεί λοιπόν που ο Παναθηναϊκός ήταν ο τυπικά γηπεδούχος στο Λιγκ Καπ που θα γινόταν στην Κύπρο κόντρα στον Ολυμπιακό, αποφασίστηκε να ξαναγίνει η κλήρωση …μόνο για τις έδρες!

Τι λογική έχει μια κλήρωση τώρα να ξαναγίνει και να κρατηθούν τα ζευγάρια ως είχαν και να κληρωθούν μόνο οι έδρες είναι κάτι το οποίο είναι απορίας άξιο.

Έτσι ο Παναθηναϊκός  ως δια …μαγείας από γηπεδούχος (έστω τυπικά) έγινε φιλοξενούμενος και καλείται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε μονό  ημιτελικό εκτός έδρας την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου.

Επιπλέον σε νέα κλήρωση που έγινε αποφασίστηκε ότι ο τελικός θα γίνει στην Αττική (στην κληρωτίδα ήταν και η Θεσσαλονίκη)  με φιλάθλους μόνο του γηπεδούχου…

Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έλεγαν πριν ξεκινήσει η διαδικασία αν είναι να γίνει...φαρσοκωμωδία να μη διεξαχθεί η διοργάνωση.

Από κει και πέρα το αν θα έπρεπε ο ΠΑΟ να συμμετέχει ή όχι σε αυτή τη διαδικασία είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει τους ανθρώπους του και σίγουρα θα πρέπει να προστατεύεται ο Σύλλογος όταν βάλλεται από όλες τις πλευρές. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου