ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΜΙΚΡΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ (PHOTO)

Με ένα συγκινητικό γράμμα, ο 8χρονος Θοδωρής ευχαριστεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού και του ζητά να ξανακάνει τον σύλλογο μεγάλο.

Απίστευτο γράμμα μικρού φίλου του Παναθηναϊκού στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (photo)

Στο πρόσωπο και στο όραμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους οι φίλοι του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ξαναδούν την αγαπημένη τους ομάδας στα μεγαλεία του παρελθόντος.

Έτσι και ένας μικρός φίλος των «πρασίνων», ο 8χρονος Θοδωρής έστειλε ένα συγκινητικό γράμμα στο γραφείο του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο. δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή του στο εγχείρημα και το πρότζεκτ που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες μέρες μέσω του paoalive.gr.

Μέσω του γράμματος, ο Θοδωρής ευχαριστεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που όπως αναφέρει «τον έκανε να αγαπήσει το μπάσκετ» και του ζητά να ξανακάνει τον Παναθηναϊκό, «Σύλλογο Μεγάλο», ενώ ο μικρός φίλος της ομάδας έστειλε και το ποσό των 5 ευρώ δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως φίλαθλοι κάθε ηλικίας στέκονται στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και στο όραμα αυτού για την αναγέννηση του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε αναλυτικά το γράμμα:

«Είμαι ο Θοδωρής 8 ετών και θέλω να φτιάξεις τον Παναθηναϊκό μας μεγάλο. Στέλνω 5 ευρώ για να βοηθήσω την ομάδα μας. Δεν μπορώ να σου δώσω περισσότερα γιατί ο μπαμπάς μου αυτό τον καιρό δεν δούλευε. Το γράμμα αυτό με βοήθησε να το στείλω η αδερφή μου. Με έκανες να αγαπήσω και να ασχοληθώ με το μπάσκετ. Θέλω να με κάνεις υπερήφανο και ευτυχισμένο και στο ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ πολύ».

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου