«ΣΕΝΤΡΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ (PHOTOS+VIDEO)

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε το kick of meeting των ομάδων εργασίας του Παναθηναϊκού και του Δήμου Αθηναίων για το πρότζεκτ του Βοτανικού.

«Σέντρα» για την Παναθηναϊκή Πολιτεία στον Βοτανικό (photos+video)

Λίγο μετά τις 12:00 ολοκληρώθηκε στο γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη, το kick off meeting ανάμεσα στις ομάδες εργασίας του Παναθηναϊκού και του Δήμου Αθηναίων, στο οποίο έδωσε το «παρών» και ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο., Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Κατά την αποχώρησή του από το γραφείο του Δημάρχου Αθηνών, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν προχώρησε σε κάποια δήλωση, τονίζοντας πως θα βγει σύντομα μια κοινή ανακοίνωση Παναθηναϊκού και Δήμου προκειμένου να ενημερώσουν για την έκβαση της συνάντησης.

Να τονίσουμε πως η ομάδα εργασίας του Παναθηναϊκού απαρτίζεται από τους Στέφανο Αυγουλέα, Πέτρο Συναδινό και τον αρχιτέκτονα Στέλιο Αγιοστρατίτη, μαζί με τον γιο του Ανδρέα και την Τζίνα Γιαννακούρου, καθηγήτρια νομικής.

Από την άλλη, η ομάδα εργασία του Δήμου Αθηναίων αποτελείται από τους Αλέξανδρο Τσιατσάμη (οικονομολόγος) Χρόνη Ακριτίδη τοπογραφος (μηχανικός συγκοινωνιολογος, πρώην πρόεδρος ΤΕΕ), Βιβή Μπάτσου (αρχιτέκτων πολεοδομος)  και Αθανάσιο Τσιούρα (δικηγόρος).

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
Video 1

Η αναχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από το γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου