Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα κάνει γνωστές όλες τις λεπτομέρειες του PAO Alive σε συνέντευξη Τύπου-παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 το πρωί στο ΟΑΚΑ!

Η ελπίδα του Παναθηναϊκού παρουσιάζεται!

Η στιγμή που όλοι οι Παναθηναϊκοί περίμεναν, έφτασε. Το γεγονός που έχει γίνει γνωστό τον τελευταίο καιρό και έχει γεμίσει με αισιοδοξία και ελπίδα τον κόσμο των «πράσινων», θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα! Το PAO Alive που ξεκίνησε προ ημερών σε επίπεδο δικαιώματος του κόσμου να συνεισφέρει για την ομάδα που λατρεύει, θα πάρει την τελική και οριστική μορφή του. Άλλωστε η διαδικασία ξεκίνησε λίγες μέρες νωρίτερα, ακριβώς λόγω του πάθους και της διάθεσης του κόσμου να συστρατευτεί με την εφαρμόσιμη, σίγουρη και μόνη πρόταση για το μέλλον του «τριφυλλιού», την οποία κατέθεσε στην προηγούμενη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος! 

Στις 10:00 το πρωί, λοιπόν, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Α.Ο. μαζί με τον Νίκο Καπνουλά (επιχειρησιακός διευθυντής του Παναθηναϊκού Α.Ο.), θα παρουσιάσουν την πλατφόρμα του PAO Alive (το paoalive.gr) αλλά και όλες τις λεπτομέρειες της προσπάθειας. Εκεί ο κάθε φίλος της ομάδας απ’ όπου κι αν βρίσκεται θα μπορεί να συνεισφέρει με ευκολία και ταυτόχρονα να παρακολουθεί την εξέλιξη της προσπάθειας για να ξαναγίνει ο Παναθηναϊκός στο σύνολό του, αυτό που όσοι τον αγαπούν θέλουν! Δηλαδή ομάδα κορυφής, ομάδα που κατακτά, ομάδα που την φοβούνται εντός κι εκτός συνόρων! Μαζί φυσικά με τις εγκαταστάσεις στον Βοτανικό, ένα θέμα που «τρέχει» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα προκύψει το αποτέλεσμα που όλοι οι Παναθηναϊκοί και γενικά όλοι οι Αθηναίοι προσδοκούν!

Σε κάθε περίπτωση, η συσπείρωση και η συμμετοχή του κόσμου μέχρι τώρα, είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακή! Οι πρώτες μέρες του PAO Alive (από τότε που ανακοινώθηκαν απ’ τον Α.Ο. οι τρόποι συμμετοχής) ήταν ουσιαστικά μια… επίθεση αγάπης και απόλυτης κατανόησης της κατάστασης απ’ τους φίλους του κορυφαίου Ελληνικού συλλόγου. Σήμερα με την παρουσίαση της πλατφόρμας του PAO Alive, θα γίνουν όλα ευκολότερα και πιο απλά. Συν το γεγονός πως ανά πάσα στιγμή όλοι θα γνωρίζουν πως εξελίσσεται η διαδικασία.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 23 Αυγούστου