ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ : «ΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»

Ο Αντώνης Πετρόπουλος αναφέρθηκε στη καλή φετινή πορεία του ανανεωμένου Παναθηναϊκού αλλά και στα «πράσινα» συναισθήματα που τον διακατέχουν.

Πετρόπουλος : «Δεμένος με τον Παναθηναϊκό»

Δεμένος με το «τριφύλλι» δήλωσε ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, για το κατά πόσο είναι πιθανό να ξαναφορέσει τα πράσινα.

Αναλυτικά τα όσα ανφέρε για τον Παναθηναϊκό ο Αντώνης Πετρόπουλος

-τη φετινή προσπάθεια του Παναθηναϊκού: «Το πρότζεκτ το οποίο έχει ξεκινήσει για δεύτερη φορά, αφού είχε ξαναγίνει με τον κ. Αναστασίου, πρέπει να συνεχιστεί. Πάντα ο σύλλογος έβγαζε παιδιά απ' τα σπλάχνα του. Εξάλλου τώρα υπάρχουν ο κ. Δώνης και ο κ. Νταμπίζας, οι οποίοι είναι γνώστες του ποδοσφαίρου και είναι πολύ τυχερά τα νεαρά παιδιά που έχουν τέτοιους ανθρώπους δίπλα τους. Από κει και πέρα ο Παναθηναϊκός πρέπει σύντομα να επανέλθει στις επιτυχίες, γιατί οι μεγάλες ομάδες "τρέφονται" από τίτλους και πρωταθλήματα. Ο κόσμος, αν και όπως φαίνεται από κάποια μεμονωμένα επεισόδια έχει φτάσει στο "αμήν" του, πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει».

-το αν θα μπορούσε να ξαναφορέσει τα πράσινα: «Έχω δεθεί με τον Παναθηναϊκό, είναι γνωστά τα συναισθήματα μου. Βέβαια αν και κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, είναι δύσκολο να επιστρέψω. Ωστόσο θα είμαι το ίδιο χαρούμενος αν βλέπω την ομάδα να πετυχαίνει κι ας μην παίζω σ' αυτήν».

-τα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα από την πρώτη κατηγορία (π.χ. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός) μέχρι και την τρίτη (π.χ. Ασπρόπυργος-Καλαμάτα πριν δύο βδομάδες): «Πρέπει να αλλάξει ολόκληρη η δομή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πάντα υπήρχαν προβλήματα, πάντα οι ομάδες δεν είχαν πολλά έσοδα. Γενικά μετά την επιτυχία της Εθνικής το 2004, δεν ακολουθήθηκαν τα βήματα που έπρεπε και αυτό αφορά όλες τις κατηγορίες. Τα επεισόδια που έγιναν αποτέλεσαν μια θλιβερή εικόνα. Τόσο στο ντέρμπι, όσο και στο δικό μας παιχνίδι υπήρχαν οικογένειες με παιδιά στο γήπεδο. Απ' τη μία είναι καταστάσεις που εγκυμονούν κινδύνους για την ίδια τη ζωή. Απ' την άλλη δεν κάνουν καλό ούτε στον αθλητισμό, ούτε στην εικόνα που βγάζει η χώρα προς τα έξω. Είναι ευθύνη όλων όσων ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο να τις αλλάξουμε».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 19 Ιουλίου