ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: "ΓΚΕΛΑΡΕΙ" ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ

Πέντε διπλά έχει φέτος ο Παναθηναϊκός και τα τέσσερα τα έκανε μαζί με τον κόσμο του

Παναθηναϊκός: "Γκελάρει" πιο εύκολα χωρίς τον κόσμο του

Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι στα πέντε διπλά που έχει πάρει ο Παναθηναϊκός τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το κύπελλο, στα τέσσερα από αυτά, είχε τον κόσμο στο πλευρό του. Και πιο συγκεκριμένα στο Αγρίνιο που νίκησε δυο φορές με 0-1, τόσο για το κύπελλο, όσο και για το πρωτάθλημα, το 0-1 στην Ξάνθη την πρώτη αγωνιστική, καθώς και το 1-2 στα Χανιά κόντρα στον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Ο Παναθηναϊκός ως γνωστόν έχει πολλά νέα παιδιά τα οποία τώρα προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις πραγματικές δυσκολίες μεγάλων αγώνων και ακόμα χειραγωγούνται μέσα από αντίξοες συνθήκες. Η παρουσία του κόσμου για αυτούς είναι πολύ σημαντική. Όταν είσαι σε ένα γήπεδο που σε αποδοκιμάζουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, όπως αυτό των Ιωαννίνων και δεν υπάρχει κόσμος να σε επιδοκιμάσει, είναι δύσκολο στις μικρές ηλικίες να κλείσεις απόλυτα τα αυτιά.

Δεν είναι τυχαίο ότι άλλον Παναθηναϊκό είδαμε στο Αγρίνιο, άλλο Παναθηναϊκό στην Λιβαδειά, με το γήπεδο να είναι ουδέτερο (καθώς ακόμα και εκεί κατάφεραν να αποτρέψουν τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο πλευρό της), ενώ άλλο Παναθηναϊκό είδαμε χθες μέσα σε μια εχθρική ατμόσφαιρα.

Όμως τώρα ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να σπρώξει την ομάδα στον στόχο της για να μπορεί να υπάρξει επόμενη μέρα. Είναι δεδομένο ότι ομάδα και κόσμος θα δώσουν τις απαντήσεις που πρέπει…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Αυγούστου