ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΩΡΑ... ΜΗΔΕΝ!

Στον αέρα -κυριολεκτικά- βρίσκεται πλέον ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός, μετά το ναυάγιο και την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου και την αδυναμία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να ανταποκριθεί στην ανάληψη εκείνου του μέρους των χρεών που του αναλογεί.

Παναθηναϊκός ώρα... μηδέν!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκανε πράξη την πρόθεσή του να μπει στον Σύλλογο με το PAO Foundation να αναλαμβάνει όχι μόνο 15 από τα 50 εκατομμύρια ευρώ στα οποία, τουλάχιστον, ανέρχεται σήμερα το χρέος, αλλά έφτασε στο σημείο, θέλοντας να φύγει με Deal πάση θυσία από το ραντεβού, να δηλώσει στον Γιάννη Αλαφούζο πως αναλαμβάνει και τις τρέχουσες υποχρεώσεις της ΠΑΕ, που συνολικά ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Κι ενώ όλοι θα περίμεναν ότι ο Αλαφούζος θα έλεγε το μεγάλο «ναι» και να ανέβαζε κι εκείνος από την πλευρά του τη συμμετοχή στην κάλυψη των χρεών, ανεβαίνοντας από τα 25 στα 40 εκατομμύρια, πληροφορίες αναφέρουν πως δεν ανέβηκε ούτε... ευρώ, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να ολοκληρώσουν τις συζητήσεις χωρίς αποτέλεσμα.

Ηδη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε στην επίσημη τοποθέτησή του και πλέον αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες η αντίστοιχη δημοσιοποίηση των προθέσεων του Γιάννη Αλαφούζου αναφορικά με το μέλλον της ΠΑΕ.

Το βέβαιο είναι πως η μη υλοποίηση της αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ από τη μία και η δεδομένη απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, όπως τουλάχιστον τη γνωρίζαμε μέχρι χθες, να αποχωρήσει από την ομάδα, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό σε πολύ μαύρες μέρες...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου