ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ: «ΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ»!

Ο Πρασινοφρουρός της Κυριακάτικης Πράσινης και η ανοικτή επιστολή του προς τον Γιάννη Αλαφούζο, λίγο πριν την ιστορική δεύτερη συνάντησή του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη σωτηρία της ΠΑΕ...

Ανοικτή επιστολή του Πρασινοφρουρού στον Αλαφούζο: «Γιάννη, τόλμησέ το  και δεν θα χάσεις»!

Γιάννη, το ξέρω είσαι θυμωμένος, έχεις ακούσει πολλά, δεν άκουσες ακόμα κανένα ευχαριστώ κι ας βγήκες μπροστά, όταν όλοι οι άλλοι την έκαναν γυριστή κι άφησαν το καράβι ακυβέρνητο και γεμάτο χρέη.

Είδες πολλές φορές και παράξενα πράγματα να συμβαίνουν, επέλεξες να δώσεις μάχες, άλλες τις κέρδισες, άλλες τις έχασες. Μπήκες στο ποδόσφαιρο χωρίς «πυρομαχικά», είναι η αλήθεια, όταν οι άλλοι μας ισοπέδωναν με χτυπήματα κάτω απ' το τραπέζι, απ' τον δικό τους βόθρο, στον οποίο επέλεξες και καλά έκανες, να πολεμήσεις όπως κανένας στο παρελθόν.
 
Και πολέμησες. Και το πλήρωσες ακριβά, το ξέρει καλά αυτό ο κόσμος του Παναθηναϊκού και στο αναγνωρίζει. Κι ας μην το πιστεύεις. Πλήρωσες, όμως και τα λάθη σου, κι ακόμα τα πληρώνεις, τον ενθουσιασμό στα καλά, την απειρία, τις λάθος επιλογές σου, γιατί έκανες και λάθη και πολλά μάλιστα και τα πληρώνεις (ακόμα) ακριβά.
 
Ομως, σήμερα, όλα αυτά Γιάννη πρέπει να τα αφήσεις πίσω σου. Ξέρω, θέλεις να αφήσεις πίσω και τον Παναθηναϊκό και αυτό είναι απόλυτα σεβαστό.
 
Μην το κάνεις, όμως, με τρόπο που θα σημάνει και το γράψιμο της πιο μαύρης σελίδας στην ιστορία του Συλλόγου. Μην συνδέσεις το όνομά σου με την πιο οδυνηρή πίκρα που θα μπορούσες ποτέ να προσφέρεις, στα εκατομμύρια των οπαδών του Παναθηναϊκού σε όλον τον κόσμο.
 
Δεν είναι... ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός και φυσικά δεν είσαι κι εσύ σαν αυτούς. Σωστά; Καταλαβαίνεις τι σου λέω... Είμαι σίγουρος.
 
Αλλωστε και μόνο το γεγονός ότι επιλέγεις ακόμα και τώρα, ακόμα και σήμερα που φεύγεις, να πληρώσεις 25.000.000 ευρώ, σίγουρα αυτό αποδεικνύει. Πως δεν είσαι σαν εκείνους, όπως κι εμείς δεν είμαστε ΑΕΚτζήδες για να χαρούμε επειδή θα πέσει ο Παναθηναϊκός στη Γ' Εθνική και θα καθαρίσει από χρέη.
 
Γι' αυτό, Γιάννη, πάρε την απόφαση που επιβάλλει η συνείδησή σου, είμαι σίγουρος πως δεν μπορεί αυτή να είναι ο υποβιβασμός του Παναθηναϊκού στη Γ' Εθνική. Κάνε το σωστό και να είσαι σίγουρος πως δεν θα χάσεις...
 
Μέχρι την Πέμπτη δεν πίστευες ότι μπορεί να βρεθεί κάποιος να σου προσφέρει τη δυνατότητα να φύγεις όπως πρέπει και όχι οδηγώντας την ομάδα στην πτώχευση.
 
Από την Παρασκευή διαπίστωσες πως το όραμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι τέτοιο που μπορεί να οδηγήσει πραγματικά τον Σύλλογο στην επανίδρυση και όλους εμάς στα ουράνια.
 
Και σήμερα θα διαπιστώσεις πως κι εκείνος από την πλευρά του κάνει τα αδύνατα δυνατά για ελαφρύνει το βάρος που σηκώνεις και θα κληθείς να σηκώσεις τα επόμενα λίγα χρόνια. Το να βγαίνουν από μια άλλη τσέπη 20.000.000 ευρώ για τα χρέη της ΠΑΕ δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτι αμελητέο.
 
Θέλω να πιστεύω, Γιάννη, όλοι οι Παναθηναϊκοί βασικά θέλουν να πιστεύουν πως στην ιστορία το δικό σου όνομα θα μείνει ως του ιδιοκτήτη που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη σωτηρία και όχι στην πτώχευση, αναλαμβάνοντας ακόμα και κατά την έξοδό του το ποσό χρεών και υποχρεώσεων που απαιτείται για να αποφευχθεί το μοιραίο.
 
Γιατί, πάση θυσία, Γιάννη πρέπει σήμερα να αποφευχθεί το μοιραίο.
 
Και όλοι μαζί, κι εσύ μαζί, ως μέλος του Foundation ή με όποιον άλλο τρόπο θες, να πάμε την ομάδα μπροστά, στην επόμενη μέρα, τη νέα εποχή.
 
Μακριά από τη Γ' Εθνική...
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου