ΓΗ ΚΑΛΕΙ ΚΟΝΤΟΝΗ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ!

Σε άλλο κόσμο ο Σταύρος Κοντονής που στην ανακοίνωση για την επίσημη ματαίωση της συνάντησης-φιάσκο με τους «3», βλέπει μέχρι και... αναγέννηση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Γη καλεί Κοντονή: Ανακοίνωση-μνημείο για το φιάσκο!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμενόταν η ανακοίνωση από το Υπουργείο για το φιάσκο στην προγραμματισμένη συνάντηση με τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη.

Το ραντεβού ματαιώθηκε και τυπικά λοιπόν, ωστόσο, ο υφυπουργός Αθλητισμού στην ανακοίνωση που έστειλε η ΓΓΑ, αναφέρει ότι η... ατζέντα περί της ταμπακέρας δηλαδή της εξεύρεσης προσώπων για τα πόστα της ΕΠΟ και Λίγκας, αλλά «η χάραξη κοινών πολιτικών» για τη βελτίωση του σπορ.

Επιπλέον και παρά το γεγονός ότι μετά το φιάσκο στη συνάντηση που δεν έγινε ποτέ βγήκαν ήδη τα μαχαίρια μεταξύ των ιδιοκτητών των ΠΑΕ για τους λόγους της ματαίωσης, ο Υπουργός θεωρεί ότι με βάση την πρόθεση(;) των τριών ιδιοκτητών για ένα νέο μοντέλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, «μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε σταθερά και αποφασιστικά στον δρόμο της σύγκλισης, του εκσυγχρονισμού, της διαφάνειας και της πλήρους αναγέννησης του ποδοσφαίρου».

Δηλαδή από όλο το σημερινό κάζο ο Κοντονής κατάλαβε ότι θα αναγγενηθεί το ποδόσφαιρο.

Δείτε την  ανακοίνωση στο onsports.gr

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου