ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 13 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ! (PICS)

Οι παλαιστίνοι  της «πράσινης» ομάδας  Rafah Κhadamt  απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς την Θύρα 13 όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν για αυτούς 

Συγκλονιστική  αλληλεγγύη στη Θύρα 13 από την Παλαιστίνη! (Pics)

Αναλυτικά το μήνυμα της ομάδας από την Παλαιστίνη 

«Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών φωνάζουμε χρόνια και σήμερα έγινε πράξη. Οπαδοί και παίχτες της ομάδας Rafah Κhadamt ύψωσαν πανό ενάντια στο αυταρχικό κλείσιμο τηςιστορικής ΘΥΡΑΣ 13.


Είναι ανατριχιαστικό να σου έρχεται ένα τέτοιο μήνυμα από μια ισοπεδωμένη πόλη, από ανθρώπους που δεν ξέρουν αν θα ζουν την επόμενη ημέρα.
Είναι ο ορισμός της ανθρωπιάς, είναι η κατάργηση του Εγώ και το πέρασμα στο Εμείς. Ακολουθούν οι προτάσεις που συνόδευαν το mail.

Αδέρφια μας Έλληνες, αδέρφια μας οπαδοί του Παναθηναϊκού. Μάθαμε με λύπη ότι σας έδιωξαν από τη "γη σας", την ένδοξη Θύρα 13,επειδή δε σκύβετε το κεφάλι και αντιστεκεστε. Μάθαμε ότι η αστυνομία σας εμποδίζει να γυρίσετε στη γη σας και αυτό μας θυμίζει αυτό που διαπράττει η σιωνιστική κατοχή στην Παλαιστίνη εμποδίζοντας τον πρόσφυγα λαό μας να επιστρέψει στη γη του

Ξέρουμε πώς νιώθετε.Το ζούμε 68 χρόνια τώρα σε πιο έντονο βαθμό. Ξέρουμε όμως ότι η Θύρα 13 έχει σταθεί στο πλάι μας όποτε βρέθηκε απέναντι σε ισραηλινή ομάδα και σας ευχαριστούμε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε κάπως επειδή είμαστε εγκλωβισμένοι. Να ξέρετε ότι στεκόμαστε με σας με τις σκέψεις μας και με τη καρδιά μας».

*Επίσης αναρτήθηκε σε ένα ακόμα ματς του Άγιαξ πανό αλληλεγγύης προς την Θύρα 13!

PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου