ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ»

Σκληρή απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις παλινωδίες του υφυπουργού αθλητισμού κατά του «τριφυλλιού», της διοίκησης και του κόσμο του.

Παναθηναϊκός: «Κουβέντα για την ταμπακιέρα ο Κοντονής»

Ο Παναθηναϊκός μετά την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, στην οποία συμμετείχαν οπαδοί του Ατρόμητου που πρωτοστάτησαν στα επεισόδια της Λεωφόρου μετά την αναβολή του ντέρμπι με τον οσφπ, είχε επιτεθεί στον Σταύρο Κοντονή  για την αδιαφορία του και για το μένος του κατά του συλλόγου. Οι «πράσινοι» έκαναν λόγο για οργανωμένη προβοκάτσια την οποία είχαν καταγγείλει εξαρχής, ενώ παράλληλα μιλούσαν για τις ευθύνες του Υφυπουργού Αθλητισμού. Ο τελευταίος, αντί να μιλήσει για την πραγματική αιτία του προβλήματος και όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες, επιτέθηκε ξανά στον Παναθηναϊκό, τη διοίκησή του και τους οπαδούς του. Έτσι, στην «πράσινη» ΠΑΕ δεν άφησαν αναπάντητη την πρόκληση και κάλεσαν τον Σταύρο Κοντονή να μιλήσει για την πραγματική αιτία του προβλήματος της βίας στα ελληνικά γήπεδα, που δεν είναι άλλο από τη διαφθορά!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η απάντηση του κ. Κοντονή στην ανακοίνωση της Π.Α.Ε. επιβεβαιώνει περίτρανα το μένος του Υπουργού κατά του Παναθηναϊκού.

Κατά τα λοιπά για την «ταμπακιέρα» κουβέντα. Καμία απάντηση στις συγκεκριμένες επισημάνσεις μας παρά μόνο πολιτικές αοριστολογίες και παραποίηση των λεγομένων μας περί δήθεν κλεισίματος της «Θύρας 13».

Και κάτι ακόμα. Ο Παναθηναϊκός ούτε φοβήθηκε ποτέ κανέναν ούτε και στο μέλλον πρόκειται να φοβηθεί κάποιον. Η διοίκηση και οι φίλαθλοί του μόνον οργίζονται όταν αντί για συμμάχους βρίσκουν άβουλους παρατηρητές στην άνιση μάχη που δίνουν κατά της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο που γεννά τη βία αλλά και κατά των λίγων εξωγηπεδικών στοιχείων που την ασκούν εξυπηρετώντας άλλες σκοπιμότητες.».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου