ΛΕΤΟ: «ΠΑΜΕ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ»

Στο περιθώριο της εκδήλωσης στη μπουτίκ, ο Σεμπάστιαν Λέτο έκανε δηλώσεις και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην πορεία της επιστροφής του στη δράση.

Λέτο: «Πάμε βήμα-βήμα»

«Μίλησα ήδη με τον προπονητή, προχωράω βήμα-βήμα δεν θέλω να βιάσω τις καταστάσεις είμαι εδώ και δέκα ημέρες που προπονούμαι. Είμαι στην διάθεση του προπονητή δεν είναι θέμα 1-2 ημερών αλλά οπωσδήποτε προετοιμάζομαι για να είμαι έτοιμος», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο «Σέμπα» αναφέρθηκε στον κόσμο λέγοντας: «Είναι ιδιαίτερο σημαντικό για όλους μας αλλά και για παίκτη να έχει μια τέτοια υποδοχή. Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που έχει έρθει αλλά και αυτούς που δεν κατάφεραν να έρθουν».

Από την πλευρά του ο Ζέκα είπε: «Είναι μεγάλη περηφάνια να βρίσκομαι εδώ δίπλα στους φιλάθλους μας που πάντα μας υποστηρίζουν και είναι συνέχεια δίπλα μας. Πρωταρχικός μας ρόλος είναι να προσφέρουμε σε αυτούς κάτι», ενώ ο Μπουμάλ πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικό, ειδικά για εμένα που έρχομαι από τραυματισμό, να νιώθουμε την αγάπη από τον κόσμο μας. Από εδώ και πέρα θέλουμε όλα να πάνε καλά και να έχουμε μόνο θετικά αποτελέσματα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 26 Μαρτίου