ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ»

Οργισμένη αντίδραση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην κοινή δήλωση των Τόσκα – Κοντονή η οποία επιτίθεται στο «τριφύλλι»!

Παναθηναϊκός: «Να είναι σοβαροί οι Υπουργοί»

Φαίνεται πως το μένος που τρέφει αυτή η κυβέρνηση για τον Παναθηναϊκό ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Ο υφυπουργός Αθλητισμού και ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, εξέδωσαν κοινή δήλωση με την οποία επιτίθενται στο «τριφύλλι» για τις θύρες 1 και 12 στη Λεωφόρο τις οποίες οι «πράσινοι» ήθελαν να διευρύνουν για να διευκολύνουν τους φιλάθλους τους.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρεται πως οι Υπουργοί οφείλουν να είναι σοβαροί και να ενημερώνονται πριν εκδώσουν ανακοινώσεις που τους εκθέτουν. Παράλληλα, οι «πράσινοι» υποστηρίζουν πως έκαναν όλες τις προβλεπόμενες και νόμιμες ενέργειες για να αυξήσουν τη χωρητικότητα των θυρών, μετά την έκνομη τιμωρία του Κοντονή που έχει στερήσει 4.800 θέσεις από το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Τέλος, στον Παναθηναϊκό ξεκαθάρισαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο αγωγής για συκοφαντική δυσφήμιση της ΠΑΕ, με την οποία θα ζητούν αποζημίωση αλλά και διαφυγόντα κέρδη!

Η ανακοίνωση:

«Σχετικά με το κοινό ανακοινωθέν των κ.κ. Κοντονή, Τόσκα για την τακτοποίηση των θυρών 1 και 12 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», η Π.Α.Ε. έχει να παρατηρήσει τα εξής:

-         - Οι Υπουργοί οφείλουν να είναι σοβαροί όταν ασχολούνται με θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς τους και να ενημερώνονται για τα πραγματικά γεγονότα πριν προβούν σε ανακοινώσεις που τους εκθέτουν.

-          - Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ζήτησε, πράττοντας ό,τι προβλέπεται με βάση τους νόμους και τις διαδικασίες της Πολιτείας, την αύξηση της χωρητικότητας των θυρών 1 και 12 κατά 1.800 θέσεις, προκειμένου να καλύψει την αυξημένη ζήτηση εκ μέρους των φιλάθλων καθώς η έκνομη τιμωρία Κοντονή έχει στερήσει από το γήπεδο της Λεωφόρου 4.800 θέσεις.

-          - Η Αστυνομία, ως μη όφειλε και παρά την πραγματοποιηθείσα αυτοψία στις εγκαταστάσεις του γηπέδου από την επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας αγωνιστικών χώρων και αθλητικών εγκαταστάσεων που δεν εντόπισε κάποια ουσιαστικό πρόβλημα, αρνήθηκε να επιτρέψει τη διάθεση των 1.800 εισιτηρίων στις θύρες 1 και 12, τηρώντας τις εντολές Κοντονή.

-          - Έπειτα από αυτά, αυτονόητα η ΠΑΕ δεν προχώρησε στην έκδοση των εισιτηρίων παρά την πιεστική ζήτηση των φιλάθλων και την οικονομική ζημία που αυτό προκαλεί. Όμως για τους Υπουργούς, οι όροι «οικονομική ζημιά» και «όφελος» μάλλον είναι άγνωστοι και εκτός της δικής τους κοσμοαντίληψης.

Με την ανακοίνωση –την οποία αναίτια συνυπογράφει ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη- ο κ. Κοντονής επιβεβαιώνει το μένος του κατά του Παναθηναϊκού και των φιλάθλων του.

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός επιφυλάσσεται των νομίμων δικαιωμάτων της και θα εξετάσει το ενδεχόμενο αποζημιωτικής αγωγής για τη συκοφαντική δυσφήμιση της εταιρίας εκ μέρους του Υπουργού αλλά και για τα απολεσθέντα έσοδα.».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου