ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΕΙ… ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ!

Η Θύρα 13 κόβει πρωτοχρονιάτικη πίτα στον Κεντρικό την Κυριακή (21/02) και όπως κάθε χρόνο αναμένεται να γίνει τεράστια γιορτή από τους «αιώνια πιστούς»…

Την Κυριακή έχει… γιορτή στον Κεντρικό!

Ο Παναθηναϊκός την Κυριακή (21/02) αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, σε ένα ματς όπου το γήπεδο θα είναι και πάλι γεμάτο. Μετά από τον αγώνα, θα ακολουθήσει ακόμα μεγαλύτερη γιορτή, αυτή τη φορά στον Κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας! Οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, κι όπως κάθε χρόνο καλούν όλον τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δώσει το «παρών»!

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, στην εκδήλωση θα δώσουν το «παρών» και στελέχη – αθλητές, προπονητές και μέλη – από όλα τα αθλητικά τμήματα του Συλλόγου!

Η ανακοίνωση: «Η Θύρα 13 ανακοινώνει ότι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21/02 (μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον π.α.ο.κ.), στον Κεντρικό Σύνδεσμο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα παραστούν αθλητές και μέλη των προπονητικών team από διάφορα αθλήματα του Συλλόγου μας. Καλούμε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού, όσους αισθάνονται ΘΥΡΑ 13 και όχι μόνο, να παρευρεθούν στην εκδήλωση».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου