ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΠΑΣ Ο ΖΕΚΑ!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική για την κόκκινη κάρτα με την Ξάνθη και την Κυριακή πάει «Ζωσιμάδες»!

Παίζει με ΠΑΣ ο Ζέκα!

Αφού το σύστημα… πέτυχε τον σκοπό του με την απουσία του από τον «τελικό» του Περιστερίου – όχι βέβαια πως έφταιγε αυτό για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού που ήταν τραγικός – βγήκε κι η ποινή του Κάρλος Ζέκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική, διότι η αιτιολογία για την κόκκινη κάρτα δεν ήταν για χτύπημα εκτός φάσης, αλλά για χτύπημα πάνω σε διεκδίκηση. Επί της ουσίας, ο αθλητικός δικαστής αποφάνθηκε πως δεν συνέτρεχε και λόγος αποβολής, αλλά πλέον αυτό δεν μπορεί να αλλάξει.

Το μόνο «θετικό» είναι πως ο Ζέκα τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική, κάτι που σημαίνει ότι η ποινή του δεν διπλασιάζεται επειδή είναι ο αρχηγός της ομάδας. Αν ήταν από δυο αγωνιστικές και πάνω, θα έπρεπε να διπλασιαστεί η ποινή. Αυτό σημαίνει, πρακτικά, πως ο Ζέκα εξέτισε στο Περιστέρι και θα είναι κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (14/02) στους «Ζωσιμάδες».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου