ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!

Τρομερά πράγματα γίνονται στο Περιστέρι με τον κόσμο του Παναθηναϊκού που θέλησε να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας!

Απειλές της αστυνομίας στο Περιστέρι!

Περισσότεροι από 500 οπαδοί του Παναθηναϊκού κατευθύνθηκαν προς το γήπεδο του Περιστερίου. Πρόθεσή τους ήταν να βρεθούν έξω από το γήπεδο για να στηρίξουν έστω κι έτσι με τις φωνές τους την ομάδα. Η αστυνομία, όμως, σταμάτησε τους φίλους του «τριφυλλιού» στο ύψος της Θηβών και δεν τους επέτρεψε να πλησιάσουν περισσότερο στο γήπεδο.

Μάλιστα οι δυνάμεις καταστολής, προχώρησαν σε εφαρμογή πρακτικών χούντας και σε πρωτόγνωρες απειλές! Αρχικά έλεγαν στους φίλους του Παναθηναϊκού πως όποιος δεν έχει εισιτήριο στα χέρια του θα προσαχθεί! Την ίδια ώρα, σε όσους είχαν εισιτήριο δεν επέτρεψαν να περάσουν και να προχωρήσουν προς τις θύρες όπου είχαν πληρώσει τη θέση τους, λέγοντάς τους να αποχωρήσουν!!!

Άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να μεταπείσουν την αστυνομία, έτσι ώστε να αφήσει τους οπαδούς της ομάδας να βρεθούν έστω έξω από το γήπεδο απλά για να φωνάξουν για την ομάδα τους. Η στάση της αστυνομίας ήταν το λιγότερο… προκλητική, αφού συνεχίστηκαν οι φασιστικές απειλές για προσαγωγές και συλλήψεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ο κόσμος του Παναθηναϊκού να αποχωρήσει λίγο μετά τις 18:40, μη θέλοντας να δώσει το παραμικρό δικαίωμα σε όσους περιμένουν… στη γωνία το «τριφύλλι» και τη Θύρα 13 για νέες τιμωρίες!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 26 Μαρτίου