ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΓΙΑ ΛΕΤΟ!

Παλιές καλές στιγμές θα θυμηθούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, που θα πάνε την Πέμπτη στο αεροδρόμιο , για να υποδεχθούν  τον Λέτο

Παράνοια για Λέτο!

Αύριο το απόγευμα στις 17.55 με πτήση από την Ρώμη έρχεται ο Σεμπάστιαν Λέτο και το «Ελ. Βενιζέλος» αναμένεται να «πρασινίσει». Μπορεί να έχει γενική απεργία την Πέμπτη και να έχει παραλύσει όλη η χώρα, αλλά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα βρουν τον τρόπο είτε με αυτοκίνητα, είτε με μηχανάκια να πάνε στο αεροδρόμιο και να υποδεχθούν τον αγαπημένο τους Λέτο. Τελικά η άφιξη του Αργεντίνου σούπερ –σταρ γίνεται αύριο, διότι δεν προλάβαινε να έρθει σήμερα.

Πρέπει να μαζέψει τα πράγματά του και χρειάζεται την σημερινή ημέρα. Χθες υπήρξε επικοινωνία της εκπροσώπου του παίκτη με τον Παναθηναϊκό, για να φιξαριστεί η ημέρα και η ώρα άφιξης. Οσον αφορά τη συμφωνία των δύο πλευρών είναι για συμβόλαιο 1,5 χρόνου με αποδοχές, οι οποίες θα έχουν και μπόνους ανάλογα με τις συμμετοχές του παίκτη. Πάντως και επειδή υπάρχει και μία παραφιλολογία δεν έχει καμία σχέση η συμφωνία που κάνει με τον Παναθηναϊκό τώρα ο Λέτο με τα χρήματα, που λαμβάνει ακόμα από το προηγούμενο συμβόλαιο, που είχε με την ομάδα. Οι «πράσινοι» τηρούν πιστά τον διακανονισμό, που έχουν κάνει τον παίκτη και το νέο συμβόλαιο δεν θα έχει σχέση με αυτά τα χρήματα που είναι να πάρει ακόμα ο Αργεντίνος και θα τα λάβει κανονικά.

Αυτό , που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις με επιτυχία την Πέμπτη και αμέσως μετά θα υπογράψει. Ο Αργεντίνος αναμένεται να δώσει το παρόν και στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη, όπου θα το δει από τα επίσημα. Και εκεί θα γνωρίσει εκ νέου την αποθέωση από τον κόσμο, που θα πάει στο γήπεδο. Ο Λέτο περιμένει πως και πως την ημέρα, που θα έρθει στην Αθήνα και θα δει από κοντά και πάλι τους φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά και την ημέρα, που θα κάνει την πρώτη προπόνηση με την ομάδα. Αυτό αναμένεται να γίνει πιθανότατα την Κυριακή, αφού το Σάββατο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη.

Για αυτό το παιχνίδι σήμερα κυκλοφορούν τα εισιτήρια. Με δεδομένο, ότι είναι κλειστές οι θύρες 13 και 14 δεν μένουν παρά  το πολύ 1000 εισιτήρια που θα βγουν στα εκδοτήρια.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 26 Μαρτίου