ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ… ΑΠΟ ΤΩΡΑ! (PIC)

Ο Παναθηναϊκός θα ενεργοποιήσει από τώρα το συμβόλαιο του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, όπως είχε αναφέρει η «ΠΡΑΣΙΝΗ».

Βλαχοδήμος… από τώρα! (pic)

Ο Αντρέα Στραματσόνι βλέπει καθημερινά στο Κορωπί τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο κι έχει μείνει ικανοποιημένος από όσα δείχνει ο Έλληνας μεσοεπιθετικός. Με τη σύμφωνη γνώμη και της διοίκησης του Παναθηναϊκού, έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να εκδοθεί δελτίο στον 25χρονο άσο και να μπορεί άμεσα ο «Στράμα» να τον χρησιμοποιήσει, κάτι για το οποίο σας είχαμε έγκαιρα ενημερώσει.

Μάλιστα, ήδη έχει δηλωθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λίγκα ο Βλαχοδήμος, ο οποίος έχει πάρει τον αριθμό «71». Δεν αποκλείεται δηλαδή να τον δούμε ακόμα και την Κυριακή στα Χανιά να παίρνει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με την «πράσινη» φανέλα.

Όσο για το θέμα της ρήτρας που είχε βάλει ο Ολυμπιακός, όταν άφησε τον παίκτη ελεύθερο μερικά 24ωρα πριν από τη λήξη της περασμένης μεταγραφικής περιόδου, το τι θα γίνει θα κριθεί στα δικαστήρια. Είναι μια υπόθεση που επί της ουσίας αφορά τον παίκτη και τον οσφπ, αλλά ο Παναθηναϊκός θα είναι δίπλα του στη διαμάχη με την πρώην ομάδα του και θα τον στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου