Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!

Οπαδοί του Παναθηναϊκού διαδήλωσαν ειρηνικά έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση – ντροπή του Σταύρου Κοντονή.

Η πρώτη αντίδραση!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια στις προκλήσεις που δέχεται συνεχώς από πάσα κατεύθυνση. Η απόφαση – σκάνδαλο του Σταύρου Κοντονή να κλείσει τις θύρες 13 και 14 της Λεωφόρου μόνο… απαρατήρητη δεν πέρασε και μέσα σε λίγες ώρες οι «αιώνια πιστοί» ήδη άρχισαν να οργανώνουν τις πρώτες αντιδράσεις τους.

Το βράδυ της Τρίτης (19/01), περισσότεροι από 300 οπαδοί του Παναθηναϊκού προχώρησαν στην πρώτη εκδήλωση της αντίρρησής τους στα όσα κάνει ο υφυπουργός και η κυβέρνηση. Μαζεύτηκαν στην πλατεία Κουμουνδούρου για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά. Η ροή του κόσμου αυξήθηκε όσο πέρναγε η ώρα και έφτασε ως και τα 400 άτομα, ενώ τα συνθήματα κατά του Κοντονή και των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ άρχισαν να δονούν την ατμόσφαιρα. Η παρουσία της αστυνομίας ήταν διακριτική, ο κόσμος διαδήλωσε απόλυτα ειρηνικά και μετά τις 22:45 διαλύθηκε χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα ανανεώνοντας το ραντεβού του για μελλοντικές δράσεις που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου