ΓΕΜΙΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SKILLS TOURNAMENT Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ! (PICS+VIDS)

Δείτε στο Leoforos.gr αποκλειστικό φωτορεπορτάζ και βίντεο από το 3ο Skills Tournament που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου!

Γέμισε παιδιά για το Skills Tournament η Λεωφόρος! (pics+vids)

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού σε συνεργασία με τις Ακαδημίες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πραγματοποίησαν μια ακόμα εξαιρετική εκδήλωση. Αυτή τη φορά τόπος συγκέντρωσης ήταν το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στο οποίο βρέθηκαν 113 παιδιά από πολλές περιοχές της Αττικής και όχι μόνο. Οι επίδοξοι άσοι των γηπέδων, όπως και παιδιά από τις ακαδημίες του «τριφυλλιού», γεννημένοι το 2002 και το 2003 προπονήθηκαν σε δυο διαφορετικά γκρουπ υπό την επίβλεψη των εξειδικευμένων προπονητών των τμημάτων υποδομής της «πράσινης» ΠΑΕ.

Την επίβλεψη της όλης εκδήλωσης, είχε ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Γιάννης Σαμαράς, ενώ έδωσαν το «παρών» και προπονητές όπως οι Σπύρος Μαραγκός, Δημήτρης Μάρκος, Ανδρέας Λαγωνικάκης κ.ά., αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και διευθύνων σύμβουλος των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο τελευταίος, μίλησε στα παιδιά για το εγχείρημα του Παναθηναϊκού στις μικρές ηλικίες και τη σημασία του να μάθουν τα παιδιά τις σωστές αξίες του ευ αγωνίζεσθε και του σεβασμού στο άθλημα!

Το Leoforos.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο, που μπορείτε να δείτε πατώντας στα gallery κάτω από την κεντρική φωτογραφία του θέματος…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
VIDEO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου