ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ: «ΕΔΩΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»

Αποκαλυπτικός ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην περιβόητη παράγκα.

Γκαγκάτσης: «Έδωσε τίτλους η παράγκα στον Ολυμπιακό»

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης αναφέρθηκε στην συνέντευξη του στον ΣΠΟΡ FM μεταξύ άλλων στο κομμάτι της διαιτησίας και ειδικά για το φαινόμενο της παράγκας, τον οποίο είχε έξαρση όταν ανέλαβε το θώκο της Ομοσπονδίας.

Ξεχωρίζει η ατάκα του «Όταν ανέλαβα σε μια σύσκεψη που είχαμε, ζήτησα να φύγουν όλοι οι διαιτητές που ήταν στην παράγκα. Ο κ. Μπίκας μου -και πρέπει να το θυμάται- απάντησε: "Πρόεδρε είναι πολλοί"! Οι 23 από τους 26 διαιτητές έφυγαν τότε από τους πίνακες»!

Αναφέρθηκε στην περίπτωση Βάλνερ και το πρωτάθλημα που έχασε στα χαρτιά η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας: «Δύο ΠΑΕ ειδοποίησαν τον Ολυμπιακό για το περιστατικό (δεν είπε ποιες). Υπήρχε όμως και τρίτη ΠΑΕ που δεν ασχολήθηκε με το θέμα που γνώριζε την υπόθεση επειδή είχε δοκιμάσει τον παίκτη και ήξερε ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί. Ήταν η Λάρισα επί Πηλαδάκη».

Για τον νυν πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη υποστήριξε ότι είναι αναλώσιμος, ενώ εξαπέλυσε επίθεση για την κατάντια της εθνικής ομάδας, κάνοντας λόγο για δημόσιες σχέσεις που την διέλυσαν. Επιπλέον υπεραμύνθηκε για όσα του χρέωσαν ΜΜΕ και ομάδες όταν είχε τον έλεγχο της ΕΠΟ λόγω της σχέσης με τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως «Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον δύο ακόμα πρωταθλήματα επί Κόκκαλη εάν ο κ. Βαρδινογιάννης κινούνταν όπως ο αντίπαλος του». Σε ερώτηση που του έγινε για το τι έκανε ο αντίπαλος του, πάντως, δεν απάντησε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Γκαγκάτσης ΕΔΩ.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου