ΣΙΣΕ: «ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ για ακόμα μια φορά εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, έστω και σε διαφορετικό πόστο από αυτό του ποδοσφαιριστή.

Σισέ: «Να γυρίσω στον Παναθηναϊκό»

Η λατρεία του Τζιμπρίλ Σισέ για τον Παναθηναϊκό γίνεται για ακόμα μια φορά έκδηλη από τον Γάλλο σούπερ σταρ. Σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα του Βελγίου, ο Σισέ αναφέρθηκε στην αγάπη του για το «τριφύλλι», στο πως έφυγε το καλοκαίρι του 2011 αλλά και στη θέλησή του να επιστρέψει. Μάλιστα, επανέλαβε αυτό που είχε δηλώσει στη συνέντευξή του στην «Πράσινη». Ο 34χρονος σούπερ σταρ, είπε χαρακτηριστικά πως θέλει να γυρίσει στον Παναθηναϊκό έστω και ως πρεσβευτής του συλλόγου στο εξωτερικό, αφού είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει ως ποδοσφαιριστής πλέον…

«Η σχέση μας ήταν ιδιαίτερη. Η καρδιά μου ανήκει στην Μαρσέιγ, όμως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι αυτοί που έχω περισσότερο στην καρδιά μου. Αυτή η σχέση μου μαζί τους δεν μπορεί να εξηγηθεί. Είναι αγνή αγάπη. Με αγαπούν και τους αγαπώ. Πριν από ένα μήνα πήγα εκεί και με κάλεσαν ξανά οι οπαδοί στα γραφεία τους. Υπήρχαν 700 άτομα, οι δρόμοι ήταν γεμάτοι, μου άναψαν καπνογόνα», είπε αρχικά ο Σισέ.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εκείνη την εποχή μου ζήτησαν να φύγω, επειδή δεν έβγαιναν οικονομικά στον σύλλογο με μένα. Μου φέρθηκαν αρκετά καλά, αλλά έφυγα με ραγισμένη την καρδιά από εκεί. Επιπλέον έχω ένα τατού με το έμβλημα του συλλόγου πάνω μου. Η οικογένεια μου και εγώ ελπίζω να γυρίσουμε μία μέρα εκεί. Όχι ως παίκτης, αλλά ως πρεσβευτής».

Τέλος, ο Γάλλος σούπερ σταρ σχολίασε: «Υπήρχαν προτάσεις από Ινδία, Τουρκία και Η.Π.Α αλλά με δεδομένη την ιατρική μου κατάσταση στον γοφό δεν μπήκα καν σε διαπραγματεύσεις. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ αλήθεια να βοηθήσω μία ομάδα. . Επομένως ήμουν ειλικρινής και είπα όχι σε αρκετές ομάδες».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου