«ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

Ο Νίκος Μαρινάκης αναφέρθηκε στο στόχο του Παναθηναϊκού, τον οποίο χρωστάει στον «πράσινο» λαό

«Να τους δώσουμε το Πρωτάθλημα»

Στο Πρωτάθλημα, τον στόχο που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός και τον οποίο χρωστά στον κόσμο του, αναφέρθηκε μεταξύ των δηλώσεών του ο Νίκος Μαρινάκης. Ο μπακ του «τριφυλλιού» μίλησε για:

Τη νίκη με την Καλλονή: «Ήταν μία νίκη μονόδρομος, όπως πρέπει να είναι σε όλα τα παιχνίδια. Οφείλαμε αυτή τη νίκη και τα καταφέραμε», είπε, αρχικά, ο 21χρονος δεξιός αμυντικός των «πρασίνων».

Την πίεση: «Σίγουρα υπήρχε πίεση στην αρχή, αλλά έτσι είναι στις μεγάλες ομάδες και πρέπει να ζεις με αυτό. Κάθε χρόνο, στόχος είναι το πρωτάθλημα. Είμαστε στον Παναθηναϊκό και αυτό θα προσπαθήσουμε και φέτος.

Τις επιστροφές μετά τη διακοπή που θα βοηθήσουν την ομάδα: «Σίγουρα οι επιστροφές θα βοηθήσουν. Η Ευρώπη ήταν κάτι που θέλαμε, αλλά μετά από αυτά που συνέβησαν δεν τα καταφέραμε. Στο πρωτάθλημα έχουμε δύο νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Το μήνυμα στον κόσμο: «Είναι λογικό να είναι στεναχωρημένος ο κόσμος για τον αποκλεισμό. Κι εμείς στεναχωρηθήκαμε. Μιλήσαμε με τον κόσμο, καταλάβαμε πώς νιώθει, κατάλαβαν κι αυτοί πως νιώθουμε. Στόχος μας είναι να τους δώσουμε το πρωτάθλημα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου